Mit hazudjak, miért nem alszom ma otthon?
Nem vagyok kiskorú, de a szüleimmel élek, így azt kell tennem amit mondanak de haragot sem akarok kelteni...
Van egy férfi akivel laza kapcsolatban vagyunk tegnap is nála aludtam, és ma is szeretnék, de nem kívánom a szüleim orrára kötni, hogy hova megyek igazából.
Mivel a szüleim munkatarsa ez a férfi, nem akarjuk hogy nyilvános Legyen ez a kapcsolat.
Legutóbb a barátnőmnel alszom hazugságot adtam be, de nem merem mégrgyszer bejatszani.
Ma nem alszom otthon.
Hazudni felesleges.
Gondolom az a gond, hogy kb. egykorú is a szülőkkel és/vagy nős az illető.
Esetleg mégsem vagytok együtt, hisz azt írod, laza kapcsolat: szex és más semmi.
Gondolom azt is, hogy más se tud róla, nem csak a szüleid. Magyarán szégyellitek ezt a "kapcsolatot".
Nem vagy kiskorú, de...
Bukta esetén kivágnak a szüleid?
Vagy mitől félsz?
Nekem csúnya szokásom, hogy szeretem tudni, hol alszik a gyerekem. Pl. beszélek a barátnő szüleivel, hogy nekik nem gond-e, ha megint ott lebzsel, illetve mikor jön a barátnője hozzánk, cserébe.
Holnapután mit fogsz hazudni? Meg azután?
Vagy olyan nem lesz, mert csak 2-3 szexre tartjátok egymást?
Érdemes ennyit kockáztatni, ha még csak nem is jártok, nem komoly, nincs szerelem, se közös jövőkép, se semmi?
Bocs, ha csak kérdésem vannak válasz helyett. De gondold végig.
Miért kéne hazudnod? Nem, egyszerűen mondj féligazságot, hogy van egy srác, akivel ismerkedtek - ez igaz -, és hozzá mész.
Én is így vagyok a "párommal" már fél éve, hogy időnként együtt alszunk, de ennyi, mert piszok messze dolgozik (1000km), és itthon nem is mutattam be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!