Mit hazudjak, miért nem alszom ma otthon?
Nem vagyok kiskorú, de a szüleimmel élek, így azt kell tennem amit mondanak de haragot sem akarok kelteni...
Van egy férfi akivel laza kapcsolatban vagyunk tegnap is nála aludtam, és ma is szeretnék, de nem kívánom a szüleim orrára kötni, hogy hova megyek igazából.
Mivel a szüleim munkatarsa ez a férfi, nem akarjuk hogy nyilvános Legyen ez a kapcsolat.
Legutóbb a barátnőmnel alszom hazugságot adtam be, de nem merem mégrgyszer bejatszani.
Miert szegyeled ? Erzed nincs rendben hogy csak szere kellesz ?
Te dontesed te eleted te ertekeled le magad
"együtt vagyunk amúgy, csak nem akarjuk nyilvánosságra hozni mivel együtt dolgoznak a szüleimmel"
És akkor mi van??! Milyen érett emberek lehettek..
Nem vagy gyerek már, nem kell magyarázkodnod. Egyszerűen megmondod, hogy nem alszol otthon és ennyi.
Én pl ha a barátaim hívnak valahova, és vagy nem tudok menni, vagy nincs kedvem, sosem kérdezik, hogy miért, mert tudják, hogy annyi lenne a válaszom, hogy csak. Nem kell mindig mindent megmagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!