Az nagyon gáz ha 13 éves lány vagyok, és kb minden nap
sírva alszom el, mert anya beletipor a lelkembe?
Figyelt kérdés
Gyakorlatilag állandóan megbánt, amikor kérdezek valamit, akkor csak dünnyög, vagy a másik lehetőség, hogy elkezd ordítani velem. Nem nagyon bírom már. Az gáz/ciki ha ezért sírok? Öngyilkos akarok lenni, de vsak apa miatt nem tettem még meg eddig, mert tudom, hogy ő szeret, csak sajnos havonta egyszer látom, mert svájcban dolgozik, és egy hónapot kintvan, egy hetet itthon. Amikor ő itthon van akkor anya eljáttsza, hogy tök normális meg minden, de amint apa kiteszi a lábát újra kezdődik. Nem szeretek itthon lenni, amikor apa nincs itthon. Anya egyébként 47 éves. Nem bírom sokáig. Cikiz azért is, hogy most miért vagyok ilyen hülye, hogy bőgök. Jól tanulok, próbálok minél többet, mert ha megérem a felnőttkort akkor ügyvéd szeretnék lenni. Nem sokat beszélek, főlleg az érzelmeimről. Zárkózott vagyok. Nincsenek barátaim. Nem vagyok kibékülve magammal. Utálom magamat, és azt, hogy élek. Legszebb álmaimban meghalok. Ez ciki ha ennek az írása közben is sírok? Előre is hálás vagyok a válaszokért!
ez nagyon szomorú, nem tudom, mit mondjak, de nagyon drukkolok neked! apukádnak szerintem mindenképp jelezd a problémát, legyél vele őszinte.
2015. aug. 3. 22:03
3/15 anonim válasza:
Ha gondolod Írj priviben...:/
14/f
2015. aug. 3. 22:09
4/15 anonim válasza:
és tudod, hogy vannak olyan segélyvonalak, amiket hívhatsz, ha bajban vagy. ott szakképzett emberek tudnak neked tanácsot adni.
2015. aug. 3. 22:14
5/15 anonim válasza:
kispillango az ongyilkossag nem oldana meg a problemat :) eros vagy okos es meg nagyon fiatal a halalhoz! anyukad biztosan fusztralt es rajtad vezeti le ami egyatalan nem etikus dolog tole (tapasztalat). az ilyen problemara az a ket megoldas van hogy kibekulsz anyukaddal megbeszelitek ami neked nem esik jol (ha nem juttok megegyezesre ketten erdemes csaladterapeutahoz fordulni) vagy a masik lehetoseg hogy 14 eves korodtol eldontheted hogy ha szinte kulon elnek a szuleid melyik szulonel akarsz lakni, esetleg benntlakasos iskola. az elobbi mindenkinek bekesebb lenne szerintem :) ha szeretnel beszelgetni nyugodtan irj privatot, tudok pesten jo szakembereket akik tudnanak segiteni (nemelyik penzbe se kerul) ha esetleg erre laksz. es 18L :)
2015. aug. 3. 22:15
6/15 anonim válasza:
Mindenkepp beszelj apukaddal errol, de akar egy suli pszichologust is felkereshetsz. Nem fognak erte bantani, a pszichologus max a szuleiddel beszelhet arrol amit te mondtal neki, tehat a suliban se derulhet ki, hogy mi folyik otthon nalatok, de lehet jobban erezned magad, ha valakinek elmondhatnad
A segelyhivo vonal is egy lehetoseg
De semmikepp se tegyel kart magadban, az nem megoldas
Kitartast es nyugodtan irj privit is:)
16L
2015. aug. 3. 22:18
7/15 anonim válasza:
írj és segitek12/L
2015. aug. 3. 22:18
8/15 anonim válasza:
Az ilyen az nem anya max biológiai! Segíthetek valamiben csak írd le.
2015. aug. 3. 22:21
9/15 anonim válasza:
Ha szeretnél beszélni egy idősebb emberrel, írj nyugodtan!
Viszont az öngyilkosság nem megoldás, már csak azért sem, mert például apukád szeret.
Én szívesem meghallgatlak, ha az segít!
Ennyit tudok ajánlani. De ne bántsd magad, légy szíves!
24/F
2015. aug. 3. 22:27
10/15 anonim válasza:
Mindenféleképpen az apudnak meséld el, vagy ird le az érzelmeidet egy papirra és mutasd meg az apudnak,amikor ujra jön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!