Az anyám elviselhetetlen. Mit tegyek?
Bár le leszek pontozva...
Én mindig fokozottan kedves vagyok azzal aki éppen bunkózik.
Nem csak amiatt, mert ilyen a természetem, sokkal inkább azért, mert jó érzés a számomra hogy enyém az erkölcsi győzelem. :)
Persze 14 évesen nehéz.
Javaslom, ha ilyen van: Anya, segítsek vasalni? Elmosogassak? Főzzek neked egy kávét?
(lehetőség szerint ártatlan képpel)
Én ezekkel iszonyú bűntudatot ébresztettem anyámban, tudom, hogy mocsok dolog, de kifejezetten erre hajtottam.
te arra még nem gondoltál hogy besegits anyádnak,
ő nagyban végzi a házimunkát neked meg az legnagyobb bajod hogy nincs net, én is orditanék
kicsit nölj fel segits be magadtól önálloan ahelyet hogy pityeregsz mint egy csecsemő
neked is tened kel valamit a kapcsolatért
Nagyon sajnálom. Beszélj Apukáddal inkább.
"Szinte az összes házimunkát mi csinaljuk a vasalason mosason es a fozesen kivul.. "
Ki az a "mi"?
A tesód és te?
Apád miért nem csinál semmit? Így elhiszem, hogy anyád ideges, ha apád mindent lepasszol neki, és gyakorlatilag hotelben él, kiszolgáltatva magát. Így könnyű. Ha ez a verzió áll fent, akkor anyád abban hibás, hogy ezt így elfogadja és megcsinálja. Én tuti nem tenném, és senkit nem szolgálnék ki.
Lehet lepontozni az ősanyáknak és azoknak, azt hiszik, hogy a pasinak alapvető jog, hogy kiszolgálják :D
Miért is? :D Nem, nem az......
""Szinte az összes házimunkát mi csinaljuk a vasalason mosason es a fozesen kivul.. " "
Mi a többi házimunka???? A takarítás??? AKkor cseréljetek, és utána dumálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!