Szinte elviselhetetlen az anyám. Mit tehetek?
Semmi sem jó neki. ha nem csinálok semmit azt megértem, de ha csinálok is valamit 100% h nem úgy ahogyan gondolja. ma például hazaértem a suliból és megkérdeztem h van-e vmi kaja. erre rámförmedt h én mit képzelek h ő cseléd h főzzön (3 órája otthon volt). de ezt visítva. ha vmit nem jól csinálok vagy rosszul esetleg vmi kamasz dolgot akk azzal fenyegetőzik h felakassza magát mert őt én ne szégenyítsem. (2 4-esem volt félévkor többi ötös) szinte elviselhetetlen amit már olyan 5-6 hónapja művel. igaz, meghalt a nagyapám (az ő édesapja) de a testvére halála után nem azt mondom h viselte, megrázta de arra nem lehet ráfogni. szóval ennyi. fordult már nálatok elő hasonló? bocsánat ha értelmetlenül fogalmaztam.
13/L
Azért hallottam én már olyan bicskanyitogató tizenéves "van valami kajaaa" kérdést is, de itt bizonyosan nem ez a szituáció áll fenn.
Ha te tudod az okot, akkor beszélj vele, elvégre te élsz vele együtt, hívd fel a figyelmét, hogy te mint gyereke azért számítasz rá, ennyire ne hagyja el magát, akár nagyszülőknek is szólhatsz, beszéljenek ők a fejével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!