Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az nagyon gáz ha 13 éves lány...

Az nagyon gáz ha 13 éves lány vagyok, és kb minden nap sírva alszom el, mert anya beletipor a lelkembe?

Figyelt kérdés
Gyakorlatilag állandóan megbánt, amikor kérdezek valamit, akkor csak dünnyög, vagy a másik lehetőség, hogy elkezd ordítani velem. Nem nagyon bírom már. Az gáz/ciki ha ezért sírok? Öngyilkos akarok lenni, de vsak apa miatt nem tettem még meg eddig, mert tudom, hogy ő szeret, csak sajnos havonta egyszer látom, mert svájcban dolgozik, és egy hónapot kintvan, egy hetet itthon. Amikor ő itthon van akkor anya eljáttsza, hogy tök normális meg minden, de amint apa kiteszi a lábát újra kezdődik. Nem szeretek itthon lenni, amikor apa nincs itthon. Anya egyébként 47 éves. Nem bírom sokáig. Cikiz azért is, hogy most miért vagyok ilyen hülye, hogy bőgök. Jól tanulok, próbálok minél többet, mert ha megérem a felnőttkort akkor ügyvéd szeretnék lenni. Nem sokat beszélek, főlleg az érzelmeimről. Zárkózott vagyok. Nincsenek barátaim. Nem vagyok kibékülve magammal. Utálom magamat, és azt, hogy élek. Legszebb álmaimban meghalok. Ez ciki ha ennek az írása közben is sírok? Előre is hálás vagyok a válaszokért!

2015. aug. 3. 22:00
1 2
 11/15 anonim válasza:
41%
hát, irány a gyámhatóság, jelentsd fel vagy költözz el jó messzire, amúgy sajnálom
2015. aug. 4. 07:34
 12/15 anonim ***** válasza:
mindenképp beszél apukáddal, hogy csináljon vmit azzal a banyával.. vidizd le , vagy vedd fel hangfelvételre ,ahogy ordibál stb .. sok sikert ! drukkolok!!!!!
2015. aug. 6. 23:57
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
Apukàddal beszélj erről négyszemközt nagy làny vagy màr,szomorú hogy anyukàd ilyen.Én enyi idősen mondjuk azt csinàltam ha kiabàltak velem elmentem othonról vagy bezàrkoztam és nem beszéltem velük ne hagyd hogy rajtad töltse ki az indulatait.Nekem sajnos apàm volt ilyen mindig röhögtem mikor üvöltözött aztàn abbahagyta.
2015. aug. 7. 18:06
 14/15 anonim válasza:

sZIA!aPUKÁDNAK MESÉLD EL

HIDD EL APUKÁD HINNI FOG NEKED

VEDD FEL KAMERÁÉRA ÉS MUTASD MEG NEKI

2015. aug. 12. 19:40
 15/15 Sexymushroom válasza:

Majnem ugyanez van velem csak engem. Meg apám is utál

de nem akarom megölni magam 12/F

2016. jan. 5. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!