Ezt most még is hogyan kezelhetném?
Édesapámmal vannak gondjaim... Mikor megismerkedtek édesanyámmal anyunak már volt 2 gyereke az előző kapcsolatából, őket apám sosem tudta elfogadni, főleg bátyámat kezdte ki, nagyon szigorú volt velük, néha napján meg is verte őket. Kicsi voltam még de ezek a dolgok bele égtek a tudatomba, mint trauma gondolom. Én gyerekként végtelenül csendes és bátortalan voltam, sajnos magamra vettem ezeket a dolgokat, ahogy a testvéreimmel bánt és mai napig bűntudatom van mert én voltam mindig a "szeme fénye" bár ezt is elég furcsán fejezte ki mert bármikor próbáltam bontogatni a szárnyaim, vagy "rosszalkodni" kicsit mint a többi gyerek, azonnal leteremtett,üvöltözött velem. Gondolom ezért is lettem ilyen antiszociális, sok élethelyzettől és kihívástól félek, mert annyira bennem van ez, hogy ha elrontom haragudni fognak rám. Mikor lettem már 13-14 éves jöttek volna át a barátnőim, sosem jöhettek sosem engedte meg, én mehettem de azt is csak néha. Ha családi összejövetelen voltunk és mindegyik gyerek játszott én nem játszhattam, mellette kellett ülnöm, csenden.Aztán 16 éves koromban egy vita folytán kaptam egy jó nagy pofont tőle, azt hittem le esik a fejem. Sokáig bebeszéltem magamnak, hogy megérdemeltem. De nem. A párválasztást is kifejezetten megnehezítette mindig az ,hogy senkit sem volt képes elviselni, megtűrni. Mostanában munkát keresek 1 hónapja rengeteg helyre beadtam az önéletrajzom de elég nehéz. És akkor olyanokkal bombáz hogy "de menj oda és mond hogy vegyenek fel". Egyszerűen fogalma sincs, hogy manapság hogyan zajlik ez. És ma betelt a pohár mikor egy annyi apróság miatt majdnem nekem jött és üvöltözött velem, úgy hogy édesanyám is ott volt és még csak nem is szólt neki hogy az már vicc kategória. És már nem tudom hogyan kezelni ezeket a kirohanásait, mert ez minden csak nem normális, szeretnék össze költözni a párommal de az csak tavasz környékén lesz megvalósítható az anyagiak miatt.
Úgy érzem rendesen rányomta az eddigi életemre is a bélyegét ez a dolog. Még is mit kéne tennem hogy ne üvöltözzön mutogasson rohanjon felém és ne nézzen 8 évesnek végre!?
23/L
"és múltak az évek a gyarmaton
ó és kemény volt a tél
zsebemben nem volt útlevél"
Kemény lesz a tél, de már nincs messze a tavasz, addig kell kihúznod apád mellett. Gondolom apád nem is sejti, hogy tavasztól mire számíthat tőled. Már bocs, hogy obszcén vagyok, de az ilyen f**zok, mint ő, mindig később döbbennek rá, hogy elcsesztek valamit. Majd amikor el kéne majd vinni bevásárolni, meg hasonlók... Menjél fater, visz az a járókeret, meg később majd pelenkázza a radai rosseb, oldja meg, ahogy tudja.
Mindjárt tavasz. Bírd ki és ha tudsz, menekülj, vissza se nézz.
"de menj oda és mond hogy vegyenek fel"
Ez sosem működött így, kivéve diktatúrában, de akkor is csak akkor, ha te vagy a diktátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!