Elmondjam anyumnak ezt a problémámat?
Figyelt kérdés
Az a gondom,hogyha el kell mennem itthonról akkor nagyon nyugtalan leszek elkezd görcsölni a hasam hányingerem van hasmenésre panaszkodok.Ő ezeket a tüneteimet már ismeri de azt nem tudja,hogy olyan szinten eluralkodtak rajtam,hogy az iskolába olyan szinten szorongok,hogy sírhatnékom van.Próbálom nyugtatni magam,hogy semmi baj nem lesz de valahogy nem nagyon ér semmit. Nagyon sok rossz dolgot éltem át mostanában és ezért előre félek,hogyha valamit nem jól csinálok az iskolába leszidnak.Görcsösen ülöm végig a tanórákat nagyon fájni szokott a hasam nem tudok normálisan odafigyelni. Nem volt rá példa,hogy leszidtak volna de nem tudok úgy elindulni,hogy ne szorongjak.Bárhova megyek el itthonról ezek a tüneteim jelentkeznek.Visszaszoktam magam fogni nem sírok az osztálytársaim előtt de nagyon nehéz tartanom magam és megjátszanom,hogy minden rendben.Mint írtam anyukám tudja,hogy stresszelős, vagyok de ezt már én nem bírom sokáig annyira rossz közérzettel megyek el itthonról.Szóljak neki, erről?2016. nov. 14. 13:28
11/14 anonim válasza:
Nekem ennyi idősen voltak hasonló problémáim, annyi eltéréssel, hogy megfelelési kényszer (is) volt bennem. Nem csak a szülők, de a barátok felé is. Utáltam sok ember elé kiállni stb.. Apám erre mindig azt mondta, h szembe kell menni az ilyen dolgokkal, mert úgy erősödik meg az ember. Én így is tettem, és kerestem az olyan helyzeteket mindenben, amik számomra nagyon rosszak voltak.. Én így 1 év alatt rendbe jöttem, és már semmi rossz érzés, vagy félelem nincs bennem. 27f
12/14 anonim válasza:
igen igazuk van minden kép sürgős
13/14 anonim válasza:
Mindenképp szólj Anyukádnak! Biztos megérti és megérdemli, hogy tudja mi van veled :) sok sikert! Hidd el meg fog oldódni! :)
14/14 anonim válasza:
Ezt már nagyon réééééééééééég el kellett volna.
Írj rám s segítek amennyire hagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!