Érthető szerintetek, hogy ilyen esetben nem mosogatok el? Mindenképp olvasd el a magyarázatot!
Szóval, a mosogatónkból nem folyik el a víz, mert elromlott a lefolyó vagy a vezetékkel van gond. Nos lány vagyok és nem vagyok vízvezetékszerelő, ezért nem értek hozzá, nem tudom megcsinálni. Egy vödör van alatta, abba folyik a víz. Ezt hordjuk ki az udvarra, de iszonyú büdös. Nos, ennek köszönhetően, szétrohadt a mosogató, tiszta penész mindenhol. Hányingerem van tőle és nem tudok a közelébe sem menni, mert berókázok.
Mondtam, hogy bármikor elmosogatok, amíg megjavítatják a lefolyót és veszünk új mosogatót, ami nincs szétrohadva.
Most engem vsesztetnek, hogy lusta vagyok.
érhető szerintem,hogy undorodsz a szag miatt.
mikor tervezik megcsinálni a szüleid ? gondolom nem marad örökre így.
addig mosogass el amúgy a fürdőszobában,ha nincs más mód. nálunk amikor a konyha felújítás alatt volt, a kádi csap alatt mosogattunk. nem a legjobb,mert utána a kádat is ki kell takarítani, de az is egy módszer.
Külön szoktam tálban az asztalon.
Én elmosogatnék rendesen, ha megcsináltatnk ezeket a dolgokat.
Kénytelen vagyok ebből enni, igen. Általában azért elöblítem mielőtt eszek. De, ha kimeri előbb, nem tudom.
Nem tervezik megcsináltatni, 10-20 éve így van.
Ha nincs pénzetek megcsináltatni, az más tészta. Ha van, akkor sajnos ez van.
DE.
Ettől függetlenül a mosogatást ugyanúgy el kell végezni. Ha te nem végzed el, akkor nyilván nem fogják megsimogatni a buksidat..
Sejtettem, hogy ez lesz, hogy mosogassak így is el. Majd anyám megcsinálja a szutyokban, ha akarja. Amiből eszek, azt úgyis elmosom előtte.
Lenne pénzünk, de nekik nincs igényük rá!
Hogy mi a gond??
Olvasd el a kérdést és alatta ami van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!