Ha anyam nem fizeti a lakasban a reszi díjakat ő a haszonélvező akkor én csak a lakas értékéig felelek majd ha ráterhelik a lakasra asok nemfizetést? Sajnos aláírtam neki jelzálogkötelezettséget is így mindenképp úszik a lakas.
Nem csak a lakás értékéig.
A tartozás értékéig fogsz fizetni.
Tehát ha úszik a lakás, és még mindig nem teszi ki az értéke a tartozás értékét, a fennmaradó tartozást is fizeted, míg le nem jár.
Ezt még hányszor kérdezd meg?
Igen, ráterhelik. Ha nem lépsz időben, és nem keresel meg egy jó ügyvédet, akkor anyád addig megy az aljaskodásban amíg a végén kiforgat az utolsó filléredből is.
Ha meg akarod tartani a lakást, akkor tessék KEMÉNYNEK lenni és lesz..ni, azt a tényt és minden érzelmi töltetét, hogy az anyád - miféle anya az ilyen aljas önző dög? -, és perelni. Anyád ellen, természetesen, de a te jövődért, és a jogos tulajdonodért.
Még nem kérdeztem ugyanis ez most derült ki. De belinkelhetnéd azt ankérdést vagy kérdeseket amikre gondoltal, háthabtanulok belöle.
Nagyon durva ez az egész hogy én fizessek a megkuporgatott pénzem erre menjen? Teljesen kivagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!