Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám nem keltett fel és...

DiamondAKkiller75 kérdése:

Az anyám nem keltett fel és emiatt elkéstem az iskolából. és még neki áll följebb. mit tegyek?

Figyelt kérdés
Úgy kezdődött az egész hogy anyám mindig fel szokott kelteni minden reggel.Most bezzeg nem keltett fel és emiatt elkéstem az iskolából.Nem történt belőle nagy baj mert a kémia tanár az jófej volt.Ma délután hazajött és számon kértem rajta hogy miért nem keltett fel és hogy miatta késtem el az iskolából.Erre elkezdi hogy nem mész vasárnap a barátod születésnapi bulijára.Szóval még neki ált följebb.Szerintem ez igazságtalanság.

#mit kéne tegyek
2016. nov. 11. 21:00
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
39%
Ja és valszeg azért cseszett le anyukád, kérdező, mert durván kérdezted. Alighanem stresszes most az élete (melóhely, stb.) emiatt felejtett el kelteni téged és emiatt cseszett le. Kérj tőle bocsánatot és béküljetek ki :)
2016. nov. 12. 08:12
 32/40 anonim ***** válasza:
68%
" Ez csak egy példa arra, hogy hat év fölötti embernek is lehet oka arra, hogy ne állítsa be az órát" Igen, oka lehet. De ettől még mindig nem kérheti számon az anyukáját hogy miért nem ébresztette fel, és nem okolhatja őt a késésért- Maximum MEGKÉRDEZHETI mi történt.
2016. nov. 12. 08:32
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Én is keltem a fiaimat mert együtt indulunk el otthonrol,nekem be van állitva az ébresztő.viszont elmondanám hogy ha kedves normális hangon kérdezted volna meg anyukádat akkor nem fortyant volna fel azonal ,és valoszinüsitem hogy nem ez az első eset hogy ilyen számonkérö stilust használtál anyukádal szemben ezért nem enged el buliba .
2016. nov. 12. 08:45
 34/40 anonim ***** válasza:
91%

"Bírom amikor a 15 éves nagyokosok osztják az észt..:D és még oda is biggyesztik a valasz vegére, hogy mindenki jól lássa hogy már nagylány a válaszoló.:)))"

Ugyanazon a véleményen van, mint a válaszolók nagy többsége, akkor mit kötekedsz? A korát meg valószínűleg azért írta oda, mert egy korcsoport a kérdezővel, de egy fokkal (egy hatalmas fokkal) érettebb nála. Te meg ugye nem bírtad volna ki, hogy ne szólj be valakinek valami miatt? Ha a válasz tartalmával egyetértesz, akkor keresel mást...

2016. nov. 12. 08:53
 35/40 anonim ***** válasza:
87%
Nevetséges hogy a 100+x ezer forintos telefont elvárjátok anyucitól meg apucitól de hogy egy csörgőt beállítsatok rá az nem megy...
2016. nov. 12. 09:37
 36/40 anonim ***** válasza:
56%
Lehet hogy nem működik az anyucitól kikövetelt selejtes iPhoneon az ébresztő.
2016. nov. 12. 12:11
 37/40 anonim ***** válasza:
55%

Nem tudom, ki hogy van vele, nekem kb 10 éve nem volt olyan telefonom, ami megbízhatóan ébresztett volna. Vagy egyszerűen nem szól (ez a leggyakoribb, és nem én találom ki, mások is mondták már, hogy van ilyen gondjuk), vagy le van némítva, vagy hallom, de álmomban kinyomom és alszok tovább.

Szégyen, nem szégyen, 25 éves létemre a párom ébreszt minden reggel, vagy ha "otthon" vagyok, akkor az anyám.

Mellesleg ha valakinek megígérem valamit, vagy már bevett gyakorlat, akkor nem cselekszem másképp egy büdös szó nélkül SOHA, még akkor se, ha marhaság amúgy a dolog. Ha valami miatt nem tudtam, vagy nem fogom tudni megcsinálni azt, amit MINDIG én szoktam, akkor böffentek annyit a másiknak, hogy most nem fog menni, és akkor úgy készül, pl állít ébresztőt, jelen esetben.

DEEE azért a kérdezőnek se "számon kérnie" kéne a dolgokat az anyján, hanem kulturáltan megbeszélni, hogy mi a baj.

Gondolom bunkón szóltál, és ezért kapsz büntit. Ez igazából jogos, ne beszélj senkivel úgy, mint a ronggyal.

2016. nov. 12. 12:15
 38/40 anonim ***** válasza:
83%

26-os te mit vergődsz? Lehet hogy csak 15 éves de látszólag értelmesebb mint a kérdező családostul mindenesetül.

Anyuka ha úgy dönt hogy holnaptól nem ő ébreszti a gyereket azért kéne róla szólni.

A gyereknek ennyi idősen fel kellene tudni kelni magától, és pláne nem számon kérni a saját anyját.

2016. nov. 12. 14:57
 39/40 anonim ***** válasza:
35%
Én megértem, mert én is jártam így, anyám ébresztett még gimiben is, mert nagyon mélyen aludtam, és telefonra, órára nem mindig ébredtem fel. Aztán valahogy egy idő után ez megváltozott, mostanában már nem alszom oylan jól.
2016. nov. 12. 19:17
 40/40 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem itt valami felreertes tortent. En ugy gondolom, h anyukad a hibas a kesesert, hisz joggal szamithattal arra, h felkelt, hisz mindig igy csinaltatok.

Ezt nyilvan o is tudja.

Feltetelezem, h esetleg az a hangnem nem tetszett neki, ahogy te szamonkerted, ezert haragudott meg, s kaptad a buntetest.

2016. nov. 14. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!