Az anyám nem keltett fel és emiatt elkéstem az iskolából. és még neki áll följebb. mit tegyek?
"Bírom amikor a 15 éves nagyokosok osztják az észt..:D és még oda is biggyesztik a valasz vegére, hogy mindenki jól lássa hogy már nagylány a válaszoló.:)))"
Ugyanazon a véleményen van, mint a válaszolók nagy többsége, akkor mit kötekedsz? A korát meg valószínűleg azért írta oda, mert egy korcsoport a kérdezővel, de egy fokkal (egy hatalmas fokkal) érettebb nála. Te meg ugye nem bírtad volna ki, hogy ne szólj be valakinek valami miatt? Ha a válasz tartalmával egyetértesz, akkor keresel mást...
Nem tudom, ki hogy van vele, nekem kb 10 éve nem volt olyan telefonom, ami megbízhatóan ébresztett volna. Vagy egyszerűen nem szól (ez a leggyakoribb, és nem én találom ki, mások is mondták már, hogy van ilyen gondjuk), vagy le van némítva, vagy hallom, de álmomban kinyomom és alszok tovább.
Szégyen, nem szégyen, 25 éves létemre a párom ébreszt minden reggel, vagy ha "otthon" vagyok, akkor az anyám.
Mellesleg ha valakinek megígérem valamit, vagy már bevett gyakorlat, akkor nem cselekszem másképp egy büdös szó nélkül SOHA, még akkor se, ha marhaság amúgy a dolog. Ha valami miatt nem tudtam, vagy nem fogom tudni megcsinálni azt, amit MINDIG én szoktam, akkor böffentek annyit a másiknak, hogy most nem fog menni, és akkor úgy készül, pl állít ébresztőt, jelen esetben.
DEEE azért a kérdezőnek se "számon kérnie" kéne a dolgokat az anyján, hanem kulturáltan megbeszélni, hogy mi a baj.
Gondolom bunkón szóltál, és ezért kapsz büntit. Ez igazából jogos, ne beszélj senkivel úgy, mint a ronggyal.
26-os te mit vergődsz? Lehet hogy csak 15 éves de látszólag értelmesebb mint a kérdező családostul mindenesetül.
Anyuka ha úgy dönt hogy holnaptól nem ő ébreszti a gyereket azért kéne róla szólni.
A gyereknek ennyi idősen fel kellene tudni kelni magától, és pláne nem számon kérni a saját anyját.
Szerintem itt valami felreertes tortent. En ugy gondolom, h anyukad a hibas a kesesert, hisz joggal szamithattal arra, h felkelt, hisz mindig igy csinaltatok.
Ezt nyilvan o is tudja.
Feltetelezem, h esetleg az a hangnem nem tetszett neki, ahogy te szamonkerted, ezert haragudott meg, s kaptad a buntetest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!