Az anyám nem keltett fel és emiatt elkéstem az
iskolából. és még neki áll följebb. mit tegyek?
Figyelt kérdés
Úgy kezdődött az egész hogy anyám mindig fel szokott kelteni minden reggel.Most bezzeg nem keltett fel és emiatt elkéstem az iskolából.Nem történt belőle nagy baj mert a kémia tanár az jófej volt.Ma délután hazajött és számon kértem rajta hogy miért nem keltett fel és hogy miatta késtem el az iskolából.Erre elkezdi hogy nem mész vasárnap a barátod születésnapi bulijára.Szóval még neki ált följebb.Szerintem ez igazságtalanság.
Ha már kémia órád van, akkor minimum hetedikes vagy...ilyen idősen illik egyedül kelni, nem anyucit hibáztatni. Igaza volt anyudnak. Mi az, hogy számon kérted? Örülj, hogy eddig keltett, és köszönd meg neki, hogy végre hagy önállósodni.
2016. nov. 11. 21:22
12/40 anonim válasza:
Ideje észrevenned, hogy nem csak te vagy a világon!
2016. nov. 11. 21:23
13/40 anonim válasza:
Kezd el begyakorolni, hogy teló által magadat ébreszd fel, mert később sem lesz senki, aki felkeltsen, mikor melóba kell menned időre.
Óvodás luxus anyádtól várni az ébresztést.
2016. nov. 11. 21:24
14/40 anonim válasza:
Szerintem a stílusoddal is baj lehet. Gondolom, a "számonkérés" stílusa miatt tiltott el a vasárnapi buliról. A leírás alapján nem lehettél túl kedves. Ha ilyen felnőtt vagy már, hogy "anyádon számonkérsz valamit, aztán meg még neki álLt följebb", akkor igazán elég nagy vagy már, hogy ne másra támaszkodj, ha fel kell kelni.
Megbeszélted a végén anyukáddal, hogy miért maradt el a keltés? Otthon volt, vagy a munkahelyén?
2016. nov. 11. 21:26
15/40 anonim válasza:
80 évesen is az anyádtól fogod várni az ébresztést?
2016. nov. 11. 21:27
16/40 anonim válasza:
Gondolom azon akit az écsanyád hogy még te kérted őt számon. Ő sem robot, mindenki emberböl van így el is aludhat pl. Szerintem neked kellene bocsánatot kérned tőle hiszen nem vagy olyan kicsi hogy te nem tudnál felébredésedröl gondoskodni. Èn a helyedben kicsit szégyelném azért magam. Mond meg hogy sajnálod a vádaskodást és többet nem fordul elő ,de szeretnél elmenni ahova elengedett mert mindenki vár már. Vagy kérj helyette házimunkát azt díjjazni szokták :) Amùgy ha elkésel az a te hibád nem anyukádé.
2016. nov. 11. 21:28
17/40 anonim válasza:
Legközelebb állítsd be a telefonodat, hogy ha anyukád nem tud felkelteni, akkor se aludj el és késs el emiatt a suliból.
Egyébként engem is anyukám kelt, pedig lassan 16 leszek, a testvéreimet is ő kelti. Egész egyszerűen azért, hogy apa, aki késő éjjelig dolgozik, ne keljen fel az ébresztőórára hanem tudjon aludni.
2016. nov. 11. 21:42
18/40 anonim válasza:
Telefon?! Ébresztő óra?
2016. nov. 11. 21:47
19/40 anonim válasza:
Szerintem meg vissza kellene venned az arcodból, és bocsánatot kérni a pofátlanságodért. Nehogy már ne tudj egyedül felkelni....
2016. nov. 11. 22:11
20/40 anonim válasza:
Az az igazsagtalansag hogy ennyi idosen meg anyad kell keltsen. Az etelt is beadogatja?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!