Az anyám nem keltett fel és emiatt elkéstem az iskolából. és még neki áll följebb. mit tegyek?
Egyrészt nem tartom jónak a hozzáállását. Ha megígérte, akkor bocsánatot kellene kérnie.
Másrészt, én 6 és fél évesen, amikor iskolába kerültem, kaptam egy vekkert... Illene kicsit önállósodnod.
Plusz, lehet, hogy sok dolga volt, zűr volt a munkahelyén, stb. Ami miatt ez véletlenül elmaradt.
Szerintem kérd meg, hogy vegyen neked egy vekkert, és akkor mindenkinek egyszerűbb lesz az élete.
Hány éves vagy, hogy még anyuka kelt fel? Biztos van telefonod, azon szépen beállítod az ébresztőt. Ezt egy 6 éves is meg tudja tenni, de te biztos idősebb vagy, mert kemiád van.
Akkor pattoghatnál, ha külön megkérted volna.
Engem is apum keltett, de azért a mobilomon is be volt kapcsolva az ébresztő. Ő is elaludhatott bármikor, lehet, hogy éppen fontos telefonhívása volt, megállt az óra a szobában, vagy rájött a hasmenés. Ha így is lett volna, nem nekem állt volna feljebb, fel tudok én kelni magamtól is.
Ez az egyik része a sztorinak, azért persze azt is meg kell hagyni, hogy anyádnak sem így kellene reagálni. Ugyanakkor azt a párbeszédet megint nem tartom hihetőnek, hogy:
-Szia Anya! Hogyhogy nem ébresztettél fel reggel, ahogy szoktál?
-TAKARODJ A SZOBÁDBA, NEM MÉSZ VASÁRNAP A BULIBA!!!
Erős a gyanúm, hogy itt valamit kihagytál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!