Szerintetek a szülők a gyereknek hány éves koráig mondhatják meg, hogy mikor kell menni lefeküdni? Vagy nektek hány éves korig mondták, hogy irány aludni?
Figyelt kérdés
Alvás, szülők, parancs2016. nov. 7. 23:03
31/39 anonim válasza:
Soha nem vették el a telefonom és a wifit se kapcsolták ki, mégse voltam soha fáradt.
32/39 anonim válasza:
És mi következik ebből? Semmi.
Lehet, hogy te sokkal kevésbé voltál még függő, mint a mai tizenévesek, azért nem.
33/39 anonim válasza:
Amíg nem tanítják meg gyereknek saját maguktól eldönteni.
Nem korfüggő.
"Avlás!" "irány aludni!" "parancs"
"retardált"
34/39 anonim válasza:
Nem bírnám ki este telefon nélkül. Néha jól esik egy film lefekvés előtt.
35/39 anonim válasza:
Kb. 10 éves lehettem. Onnantól csak a szobába küldtek, hogy halkan legyek és általában annyit mondtak, hogy legkésőbb 11-kor alvás, de sosem parancsoltak.
36/39 anonim válasza:
29:
Kindle-el is lehet netezni, olvasólámpa mellett, és akkor ez a különbség sincs. Egyébként ha nagyon belemél,edtem anno valamibe, akkor a könyvet sem tudtam letenni hajnali 3-ig.
37/39 anonim válasza:
30:
Nem foghatod mindig a gyereked kezét, pont az ilyen túlféltés az, ami hosszútávon még növeli is a veszélyeket.
38/39 anonim válasza:
Ha jó könyvet olvas az ember akkor nem könnyű elaludni.
39/39 anonim válasza:
Soha nem mondtak ilyen és ehhez hasonló sutaságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!