Ha egy szó nélkül lelépek otthonról akkor, kereshet a rendőrség, illetve várható, hogy beállítanak hozzám és mondhatják, hogy menjek hazafelé? L/19
Nagykorú vagy, nem visznek haza.
De miért akarsz szó nélkül lelépni?
Menj nyugodtan. A rendőrség lehet, hogy megkere,s hiszen ha eltűnsz és bejelenti valaki, akkor ki kell nyomozzák, hogy élsz-e, vagy valami baj van esetleg. Ha jönnek, szépen megmondod, hogy "kösz, jól vagyok, nem óhajtok hazamenni és megtiltom, hogy ennél többet mondjanak rólam annak, aki keresett, tehát azt se mondhatják meg, hol vagyok."
Ennyi.
Ekkor ők szépen hazamennek, apádnak megmondják, hogy minden rendben veled, ne aggódjon.
A barátaimnak szólok, hogy hol vagyok, Édesanyám és a Mamám már nem él.
Számomra fontos embereknek szólok, szóval emiatt nincs lelkiismeret furdalásom.
Kedves első!:)
Szerintem ebben az esetben az Anyukádnak kéne lépnie. Ha kiskorú vagy, akkor túl sokat nem tehetsz. Elmehetsz a rendőrségre, de mi van ha rosszul sül el a dolog? Mi van ha a feljelented de a rendőrség nem fogja őt lecsukni? Akkor apád még százszor dühösebb lesz és tényleg nagyon durván el fognak fajulni a dolgok!!:(
Anyukádnak szerintem be kéne adni a válókeresetet, és el kéne, hogy költözzön veletek együtt egy másik helyre.
Nem szabad hagyni, hogy az apád tönkretegyen Titeket!
Beszélj Anyukáddal, és mondd neki, hogy álljon a sarkára.
Attól meg nem kell tartani, hogy öngyilkos lesz. Ezt csak azért mondja, hogy megfélemlítsen Titeket!!!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!