Szerintetek mit csinaljak egy ilyen apaval? Fojton terorizal lelkileg, es legutob megpofozott amikor megtudta h jarok valakivel. Mi tegyek? 16/l
#1 vagyok.
Így nem lesznek normális válaszok a kérdésedre ahogy elnézem. Kicsit részletesebben fejtsd ki mi a helyzet otthon. Pl.: Anyukád veletek él-e? Vannak e testvéreid? Nagyszülők? Illetve nekik mi a véleményük a párkapcsolatodról? Iskolába bejársz e rendesen, vagy vannak e lógások? Ha ezekre tudsz válaszolni, értelmesebb válaszokat kaphatsz, mert sok hiányos info van ami nélkül nehéz segíteni.
joolvan bocsanat emberek, tenylg roszul fogalmaztam meg! a helyesirasom tudom h nem a lgejobbde szoljon mentsegemre h diszlexias vagyok...es nagyon figyelek ra !
egyebkent roszul erzem magam mellete mert hogyismondjam nektek,pl most is szomjas vagyok, de nem merek kimeni a konyhaba rgy pohar vizer,mert mar 10 ota aludnom kene, es felek h mit szolna (mondjuk ilyenert nem utne meg) de fojamatosan terrorban tart engem a tesoimat es az anyumat is.rajta ki na most vele az van h anyum mar gondolom megszokta nagyon a 16 ev allat es alkalmazkodott...vagy nem is tudom, azt mondja h neveles celjabol kapom neha a verest, van amikor szerinte is tulzas olyankor o mellem all de hat nem tud mit csinalni sajnos. en oszinten azt szeretnem ha elvalna tole es mi kulon koltoznenk!
Nagyszülőknek van saját lakása háza ahol elférnétek tesóiddal és anyukáddal? (Itt inkább anyukád szüleire gondolok.) Anyukádnak el kellene mondanod, hogy mit érzel, hogy szeretnél elmenni innen. Persze attól még nem fog elválni senki sem, mert a gyereke ezt szeretné, de ilyeneket mondj el neki amit ide leírtál, hogy este nem tudtál elaludni a szomjúságtól, de nem mertél kimenni inni.
Esetleg ha semmi nem változik két év múlva, majd ha dolgoznod kell, akkor olyan helyen keress állást, ahol a nagyszüleid laknak és ezzel az indokkal költözz oda hozzájuk. (Albérletet azért nem ajánlok, mert tisztában vagyok vele, hogy egy ember keresetéből képtelenség fizetni, ha mégis sikerül akkor persze albi...)
Ha most rögtön mindenképp el akarsz menni onnan, akkor minden városban, faluban az illetékes Önkormányzatnál vannak családsegítők, tőlük lehet segítséget kérni, ha tényleg indokolatlanul ver az apád. De itt számításba kell venni, hogy legjobb esetben "árvaházba" kerülsz a tesóiddal együtt, viszont 18 évesen onnan "kidobnak" és akkor már még gázabb lenne visszamenni haza. Legrosszabb esetben, meg nem tudnak elhelyezni máshol és maradsz otthon úgy, hogy apád tudja, hogy bemószeroltad...
Én a nagyszülőket ajánlom.
Az en apam is hasonlo volt mint a tied. Kibirtam. Szerintem szokj ki az ablakon asz. old meg magadnak a találkát. De zard be elotte az ajtot😉😉.
Nyugi kibírod.. sok turelemet tanulsz legalabb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!