Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha ezt elmondom nekik, mennyi...

Ha ezt elmondom nekik, mennyi joguk van beleszólni? 19/F

Figyelt kérdés

Eddig sem kötöttem nagyon a szüleim orrára, hogy mi a helyzet a magánéletemmel, csupán egy komoly kapcsolatom volt eddig, ami fél évig tartott. Azóta nem vagyok képes ismételten komoly kapcsolatba kezdeni. Legalább is egyelőre.

Idén kezdtem az egyetemet egy másik városban, mellette diákmunkázom és albérletbe mentem, szerencsére a szüleim sokat segítenek nekem, főleg így az elején. Ami a legfőbb problémát okozza az az, hogy folyton a kapcsolataimról kérdezősködnek. Egyrészt nincs túl sok időm rá, másrészt mint említettem még nem is szeretnék túlságosan elmélyült kapcsolatba kezdeni akárkivel is, így most csak szexkapcsolataim vannak és egyelőre nem is vágyom ennél többre.

Harmadrészről pedig a hobbim is sok időmet és energiámat leszívja, szóval tényleg viszonylag csak minimális időm van még arra is, hogy egyáltalán velük beszéljek. Gondoltam rá, hogy talán leszállnak rólam, ha ezt elmondom nekik, de eléggé finnyásak az ilyen dolgokra, szóval nem valósznű, hogy örömmel fogadnák és nem szeretném ha emiatt romlana a kapcsolatunk.

2016. nov. 6. 00:49
 1/6 striga ***** válasza:
100%
Talán ha megértetnéd velük, hogy az egyetem első éve nehéz, és csak arra, meg a hobbidra és a munkára tudsz koncentrálni, nem értenék meg? Te ismered a szüleidet, valahogy úgy tudasd a fent leírtakat velük, ahogy nekik lenne a legjobb és hogy a kapcsolatotok se romoljon meg. Óvatosan, lényegretörően. Van elég bajod az első évben szerintem, és ha nem állsz készen komoly kapcsolatra, azt el kellene fogadják, lesz időd komoly kapcsolatra még :D
2016. nov. 6. 01:21
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

A "beleszólás" kényszerítést is tartalmaz.

A "vélemény" a nézőpont kinyilvánítása.

.

Véleményüket az adott dologról csak akkor tudhatod meg, ha beszélgetsz velük.

Tehát csak őszintén!

2016. nov. 6. 06:38
 3/6 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem már jóideje sejtik hogy meleg v agy. Csak szeretnék ha megosztanád velük.
2016. nov. 6. 08:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Fakadj ki, hogy fejezzék be az állandó cseszegetésed, szólsz, ha lesz valaki, de ha tovább folytatják, akkor inkább be sem mutatod. Állj már a sarkadra basszus...
2016. nov. 6. 12:05
 5/6 anonim ***** válasza:

szerintem nem kell az orrukra kötni,hogy szexkapcsolataid vannak.

elég annyit mondani,hogy elfoglalt vagy a suli és a munka miatt+ hobbid is. nem szeretnél most komoly kapcsolatot amúgy sem és nincs is kinézőben olyan lány.

ennyi szerintem elég. és mondd meg nekik,hogy ők lesznek az elsők,akinek szólsz,ha komoly kapcsolatod lesz.

akkor hátha hanyagolják a témát:)

2016. nov. 6. 16:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is félnek attól, hogy meleg vagy, esetleg valami más probléma akadályoz meg abban, hogy partnered legyen. Mutass nekik fényképet a futó kalandjaidról, és mondd azt, hogy nem érzed olyan komolynak ezeket a kapcsolatokat, hogy bemutasd nekik. Nyugtasd meg őket, hogy nincs semmi bajod, csak még nem jött el az igazi.
2016. nov. 6. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!