Ha ezt elmondom nekik, mennyi joguk van beleszólni? 19/F
Eddig sem kötöttem nagyon a szüleim orrára, hogy mi a helyzet a magánéletemmel, csupán egy komoly kapcsolatom volt eddig, ami fél évig tartott. Azóta nem vagyok képes ismételten komoly kapcsolatba kezdeni. Legalább is egyelőre.
Idén kezdtem az egyetemet egy másik városban, mellette diákmunkázom és albérletbe mentem, szerencsére a szüleim sokat segítenek nekem, főleg így az elején. Ami a legfőbb problémát okozza az az, hogy folyton a kapcsolataimról kérdezősködnek. Egyrészt nincs túl sok időm rá, másrészt mint említettem még nem is szeretnék túlságosan elmélyült kapcsolatba kezdeni akárkivel is, így most csak szexkapcsolataim vannak és egyelőre nem is vágyom ennél többre.
Harmadrészről pedig a hobbim is sok időmet és energiámat leszívja, szóval tényleg viszonylag csak minimális időm van még arra is, hogy egyáltalán velük beszéljek. Gondoltam rá, hogy talán leszállnak rólam, ha ezt elmondom nekik, de eléggé finnyásak az ilyen dolgokra, szóval nem valósznű, hogy örömmel fogadnák és nem szeretném ha emiatt romlana a kapcsolatunk.
A "beleszólás" kényszerítést is tartalmaz.
A "vélemény" a nézőpont kinyilvánítása.
.
Véleményüket az adott dologról csak akkor tudhatod meg, ha beszélgetsz velük.
Tehát csak őszintén!
szerintem nem kell az orrukra kötni,hogy szexkapcsolataid vannak.
elég annyit mondani,hogy elfoglalt vagy a suli és a munka miatt+ hobbid is. nem szeretnél most komoly kapcsolatot amúgy sem és nincs is kinézőben olyan lány.
ennyi szerintem elég. és mondd meg nekik,hogy ők lesznek az elsők,akinek szólsz,ha komoly kapcsolatod lesz.
akkor hátha hanyagolják a témát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!