Szerintetek hiba beleszolni a szülök verekedésébe
veszekedésébe?
Apád egy fa sz volt, és megérdemelte a sorsát, nem te okoztad hanem ő.
2016. okt. 6. 20:56
Ne érezd magad hibásnak..én sem tettem volna mást. Ti batrak voltatok, mertetek lépni. Képzeld el ha végig igy eled az életed. ...akkor hova kerülsz?
2016. okt. 6. 20:57
Nem volt hiba és nem te tehetsz apád gyávaságáról és zsarolásáról. Ez az ő döntése volt.
2016. okt. 6. 21:08
4/14 A kérdező kommentje:
Mégis csak az apàm volt..és kisért a sok rosz megélt gyerekorom..menjek dili dokihoz?
Igen. Menj orvoshoz. Ott kibeszélheted az érzéseidet és ő segíteni fog eltemetni az önvádaskodásodat.
2016. okt. 6. 21:15
Apám nekem is alkoholista volt. Egyszer elkezdte ütni anyámat, én már 18 körül voltam ( a szülinapom előtt volt talán 1-2 hónappal ). Én egyből odamentem és arrébb löktem. Erre engem is megpróbált megütni, mire kilökdöstem a házból és bezártam az ajtót. Először megpróbált bejönni majd elment kocsmázni. Mi ezidő alatt elmentünk otthonról.
Igenis megéri beleszólni. Az én esetem is végződhetett volna rosszzl és a te esetedben is. Ha ti maradtok anyád, te vagy akár mindketten meghalhattatok volna ( hány olyan eset van, hogy lemészárolta a saját családját az ember, majd magát is megölte... ).
2016. okt. 6. 21:29
Szia,
Apád azért kötötte fel magát, mert tudta h a SAJÁT viselkedésével tönkretett mindent, és önhibájából maradt egyedül. Egy iszákos volt, bűnbak kellett, hát ott voltál te. Jól tetted h anyádat megvédted. Aki iszik és képes magában kárt tenni, az simán megölhetett volna akár titeket is.
Egy pszichológus viszont jó lenne..
2016. okt. 6. 21:40
8/14 A kérdező kommentje:
Igen ha magàt mépes volt minket is megölhetett volna..és ilyenkor jön az hogy milyen vér az amit örököltem..és hogy érdemes e ezt a vért genetikàt tovàbb vinni..nincs gyerekem 36 vok..voltam dokinal skizofreniat allapitotam .eg igy még a hugom is akit imàdok fél tölem..mert anyukàm is az..és megéltünk egy két rosz dolgot apàm halàla utàn anUval is..de végtében csak visszakapom h féltem anyamtol es most tolem felnek..ez az élet..
9/14 anonim válasza:
Szerintem dilidoki helyett, először próbáld ki a családállítást. Olvass utána a neten, veszteni valód nincs. Nagyon jól tetted, amit tettél. Anyukádnak segítettél ezzel, mert lehet, hogy túlságosan félt volna véget vetni ennek, ha csak egymagára hagyatkozhat, a Te fellépéseddel viszont sikerült.
2016. okt. 6. 22:16
Ne okold magad, ha nem muszáj ne szólj bele a közös vitájukba se... az amit apád művelt, nem a te hibád, sajnos az alkohol pár férfiből agresszivitást vált ki, undorító dolog tőle h még levelet is hagyott... a másvilágon is szégyellheti magát h ilyen apa volt... ne foglalkozz vele, nagyon sok olyan ember vállal gyereket akinek soha nem kellett volna - remélem a jövőben be is vezetik a szülői alkalmassági vizsgát - idegbeteg, mentálisan instabil, szenvedélybeteg embereknek soha nem szabadna szaporodni - a saját gyereküket teszik tönkre
2016. okt. 6. 23:48
Kapcsolódó kérdések: