Az normális, ha a szüleim állandóan az orrom alá dörgölik, hogy ők tartanak el?
Velem is ezt csinálták, ráadásul középsuli alatt, ahol egy olyan koliban laktam, ahol kötelező délutáni programok voltak, szóval nem tudtam dolgozni suli mellett (mert hétvégén persze otthon kellett lennem, velük). Érettségi utáni nyáron végig dolgoztam, és tudom, hogy utálatos dolog, de egy fillért nem láttak belőle, mert abból költöztem el. Egyetem mellett is lehet dolgozni, és nem csak büfészakon. Én ugyan nyelvi szakon tanulok, de leendő mérnökökkel, pszichológusokkal, informatikusokkal melózok együtt. Megoldják, és a jegyeik is rendben vannak. Turizmusos is van köztünk :)
A szüleimre viszont nem igazán szoktam rányitni az ajtót. Ez az én bosszúm, és sokkal nyugodtabb az életem, amióta nem érzem magam az ő eltartott kudarcuknak, mert persze bármit csinálok, mindig szqr.
Nálunk is sokszor előfordult ez a dolog, így aztán érettségi után elkezdtem szakmát tanulni és amellett diákmunkán dolgozni. Azóta nem tudnak ezzel dobálózni és nem tudnak bele kötni abba sem, hogy mivel töltöm a szabadidőmet.
(21/L)
Nem volt jogos, hogy leorditotta a fejed? Nincs türelem? Mire legyen? Mennyi idős vagy basszus 3 éves? Az ilyet nem felejtjük el... És még te vagy felháborodva? Az eszem megáll... Te tényleg csak egy elkényeztetett tuskó vagy, semmi több.
Ha meloztál nyáron, hova lett a pénz? Abbol fizethetnéd a németed meg a ruháid. Erre nem gondoltál? A markod azt tudod tartani...
Valóban nem ezt érdemelnéd, hanem egy kib*szott nagy pofont...
Fillérb...ó szülök. :-(
De azért jó nekik kapják CSP.
Én "szüleim" ilyenek ,sajnálták tölünk pénzt.De persze magukra kávé,cigi,piára költeni pénzt nem sajnálták. Akartunk(gyerekek voltunk) valami Pl: új cipőt mer tönkre ment a régi. Akkor az volt választ: Menj dolgozni te ingyenélő/élőskődő/parazita gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!