Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az normális, ha a szüleim...

Az normális, ha a szüleim állandóan az orrom alá dörgölik, hogy ők tartanak el?

Figyelt kérdés
Akármi probléma van,mindig azzal végződik a vita,hogy "ha pénzre van szükséged,akkor bezzeg tartod a markod".Ez mennyire normális egy családban ?

2016. nov. 1. 18:38
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
akkor a neveloapad nem kedvel teged es hergeli ellened anyadat. tuti igy van
2016. nov. 4. 12:48
 22/39 anonim ***** válasza:
91%
A nevelőapádnak nem kéne beleszólnia a nevelésedbe.
2016. nov. 4. 12:52
 23/39 anonim válasza:
100%
semenyire,mert akor a penzt nezik nem teged.
2016. nov. 5. 18:49
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább büszke lennék , hogy eljutott a gyerekem idáig. Szeretnék én adni ha nincs miből. Sajnos nehéz így segíteni. De ez nem azt jelenti hogy te egy elkényeztetett kis p ... vagy. Ne hallgass senkire, egyetem mellett dolgozni nagyon sok erőt, kitartást kíván. Talán a szülőnek nem ártana feltenni magában a kérdést:vajon ha már nem tudom magam ellátni ,lesz aki segítsen? Személy szerint én sosem beszéltem így a 2 fiammal, egyedül neveltem fel őket, bár sokat nem tudtam segíteni. De ez így elég durva hozzáállás egy anyától. Elnézést ha sértő amit írtam. Sok sikert a továbbiakban.
2016. nov. 5. 19:13
 25/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget, bíztatást !
2016. nov. 5. 21:03
 26/39 anonim ***** válasza:
56%
Miről szólnak azok a viták? Mert ezt szemérmesen elhallgatod...Ugyanis ilyen mondat (különösen a "bezzeg" szóval) vélhetően összefügg a vita tárgyával.
2016. nov. 5. 21:36
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

en a fenekemet a foldhoz vertem volna oromomben ha a fiam egyetemre keszult volna szunetekben dolgozott volna stb.

es nem hanytorgattam volna fel semmit.

2016. nov. 6. 07:28
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

szia, egyáltalán nem normális, de velem is csinálta ezt az egyik szülőm. Sajnos az én időmben a diákmunka nem ilyen volt, mint most, és alig lehetett valami munkát találni, főleg olyan órarend mellett, ami nekem volt. Igaz, én ingyen tanultam, de nem volt pénzem ruhára, semmire. Egy idő után nem fogadtam el semmi pénzt, mert nem bírtam egyáltalán a pénzzel való zsarolást. Így ugye otthon ehettem meg alhattam, (amivel persze szintén voltam zsarolva) de nagy szegénységben voltam. de aztán bejött a diákhitel, és azt fölvettem. ez segített, hogy egy emberhez méltó életet éljek, és legyenek pl. ruháim, vagy elmehessek valahova. Emlékszem, diákhitel előtt egyetemi karácsonyi ajándékozásra alig tudtam megvenni a karácsonyi ajándékot annak, akit húztam. Tökre szégyelltem magam.

Na a lényeg, hogy megértelek. Igyekezz állami képzésre menni, nem tudom egyébként, miből gondolod, hogy neked külföldiként járna ösztöndíj Németországban/Ausztriában. szerintem ennek alaposabban nézz utána, mert én is tanultam külföldön (később az életem folyamán) de ilyesmi nem járt az "idegeneknek".

2016. nov. 6. 08:04
 29/39 anonim ***** válasza:
Szerintem ez szanalmas. Az lenne a kotelesseguk h eltartsanak, ok vallaltak teged, az o bajuk. Maskor vedekezni kellett volna. Ez egy alap dolog nem tudom miert rad haritjak. Gondolom azert ellenzik mert tavol leszel es feltenek, de sajnos ezvan, valamikor muszaj lesz levalni a szuloktol. Ha fizeted a tandijt, mert nekik nincs penzuk egyetemre nem sok beleszolasuk lehet.
2016. nov. 6. 16:13
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Ez arcátlanság veled szemben, ha az orrod alá dörgölik. Aljasság és kegyetlenség ilyesmivel akarni a mások fölébe kerekedni. Mert itt már nem tudsz mivel visszavágni, szóval sarokba szorít.
2016. nov. 6. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!