Mit gondoltok arról, ha valaki 24 éves koráig még sosem dolgozott?
Figyelt kérdés
Csak egyszer-kétszer, alkalmi munkát. Tegyük fel, hogy a szülők olyan jómódúak, hogy nem jelent nekik megterhelést a gyerekük eltartása.2016. okt. 31. 20:46
1/26 anonim válasza:
Én függetlenül attól, hogy a szülők jómódúak, ha egy 24 éves nem dolgozik azt ingyenélőnek tekintem. Durván is mondhatnám, hogy egy életképtelen senki aki más embereket használ ki.
2/26 anonim válasza:
24 éves korig tanult vagy a lábát lógatta?
3/26 anonim válasza:
24 eves koraig csak 1-2x?.... szerintem gaz.
4/26 anonim válasza:
Ha azért nem mert tanult, akkor oké, de amúgy elég gáz.
5/26 anonim válasza:
Nem gáz. Az élet viszot változó. Ha valamely okból eltűnik a jómód, akkor iszonyat rosszul fog esni a munka, mert nem vagy hozzászokva. Az élet hosszú...
6/26 anonim válasza:
Ha tanult, akkor nem feltétlenül gáz. Ha csak tengett-lengett, akkor vlsz sikerült teljesen életképtelenre nevelni.
7/26 anonim válasza:
Ha tanul és mondjuk ösztöndíja van a jó tanulmányi eredményeinek köszönhetően, tehát nem kizárólag a szüleitől függ, akkor nem gáz. Akkor gáz, ha elvárja a támogatást, miközben csak a lábát lógatja.
8/26 anonim válasza:
Mondjuk én kb. ennyi idősen fejeztem be az egyetemet, tehát addig én sem dolgoztam. Utána is 3,5 évig "csak" bizonyos értelemben vett gyakornokként, a szakvizsgákig.
Azóta saját ügyvédi irodám van. Szerintem nem züllöttem el teljesen attól, hogy sokáig tartott a tanulás...
Az más persze, ha valaki nem is tanul és nem is dolgozik, csak ül otthon, de a kérdésben ilyesmiről nincs szó, szóval nem értem, miért kellene ezt feltételezve felháborodnunk...
9/26 anonim válasza:
A mai világban, mai munkaviszonyok között, kö.csög munkáltatóknál nem csodálkozom...Az ember géppé degradálta magát azáltal is, hogy pusztán munkában, termelésben, teljesítményben méri saját és mások értékét, na meg pénzben....Undorító hozzáállás ez.Az ember elsősorban lelki, szellemi, spirituális lény kellene legyen, de így aligha lesz az valaha is.
10/26 anonim válasza:
Nem egészen olyanra gondoltam... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!