Miért nem vár engem haza az anyám? Hogy lehet ezt feldolgozni lelkileg? Mit tegyek, hogy érezze mekkorát hibázik?
20-as vagyok
Azt még lefelejtettem, hogy biztos azért nem mondja anyukád, hogy mennyire hiányzol nekik, mert nem akarja a helyzetedet nehezíteni ezzel.
Hiszen tudja, hogy amúgy is honvágyad van, mi lenne, ha még ő is rágná a füledet, hogy " Mikor jöttök haza? Belebetegszünk a hiányodba! Mikor jöttök? Mikor jöttök?...stb., stb"
Gondolj csak bele! ... de abban biztos lehetsz, hogy nagyon hiányzol mindkettőjüknek!
Szerintem az nem szülő, aki egy kis kényelmetlenséget(!!!) nem tud tolerálni azért cserébe, hogy a gyereke meglátogatja. A te esetedben erről sincs szó, hiszen nem is abban a lakásban vagytok.
Célszerű valamilyen itt élő rokont megkérdezni arról, hogy miért változott meg a viselkedése, és aztán beletörődni akkor is, ha nem kapsz választ, és máshogy kezelni őt a továbbiakban, nem úgy, ahogy eddig.
Kedves Kérdezö!
Én értem miről írsz. (Nekem mamám ugyanezt csinálta)
Én arra jöttem rá,hogy fáj neki az elválás!
Úgy értem,hogy mikor újra találkoztok,pár napon keresztűl,majd mikor újra visszautaztok külföldre,akkor neki mindíg előről kell kezdenie a feldolgozását annak,hogy eltüntök az életéből.
Ha meg sokáig nem lát,akkor azt megszokja és nem hiányol úgy mint mikor elváltok egymástól.
Elég hülyén írtam le,de remélem érted.
Jó egészséget kívánok Nektek! 😊
Nem olvasok el harminc választ, de megkérdezem: felmerült benned, hogy meghívd az anyukádat? Vigyázhatna nálatok is a gyerekre, és neked is segíthetne.
Amúgy meg ő is láthatna egy kicsit a világból.
Másfelől nem tudhatjuk, hogy itt valóban arról van szó, hogy nem hiányzol-e neki, vagy arról, hogy nem akar téged ezzel is terhelni.
Ha megnézed a Menj és boldogulj című filmet, ott sem arról van szó, hogy az anya nem szerette a gyerekét, és ezért megszabadult tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!