Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem vár engem haza az...

Miért nem vár engem haza az anyám? Hogy lehet ezt feldolgozni lelkileg? Mit tegyek, hogy érezze mekkorát hibázik?

Figyelt kérdés
Külföldre kellett költöznünk anyagi okok miatt,otthon nem bírtuk volna fizetni a lakáshitelt.A férjemmel és a kislányunkkal 4 éve kinnt èlünk.Ritkán tudunk hazautazni,és nagy a honvágy.Anyámmal skype-on szoktunk beszélni,és láthatólag jól elvannak apummal,nem érzem, hogy hiányoznánk neki.Túl kényelmes egy ember,tán még örül is,hogy kiköltöztünk,és nem kell vigyázni az unokájára.Nyári szünetben ugyan ott van ,de most az őszi szünetben nem tudunk hazamenni,és mikor mondtam neki nem volt elszomorodva.Állapotos vagyok és tavasszal szülök,ìgy a tavasszal sem tudunk hazautazni,aztán majd csak nyáron lesz rá lehetőség. De beszéltük a párommal,hogy januárban ,szülés előtt jó volna hazamenni,mire anyám azt mondta,hogy minek erőltetjük ezt a hazamenetelt?Nagyon rosszul esett a reakciója,ahelyett,hogy örülne neki,és hazavárna ,ilyeneket mond.Mikor mondtam neki,hogy miért nem akarja,hogy hazamenjünk,azt mondta,hogy felőlem azt csináltok amit akartok.Milyen anya az ilyen?:-(
2016. okt. 31. 07:23
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
82%
Mivel terhes vagy és érzékenyebb, könnyen lehet, h anyád csak annyit akart kifejezni, h terhesen minek erőltetitek a hazamenetelt, szabadságot nehéz kivenni a párodnak, stb., majd mentek nyáron, az egyszerűbb lesz. Szóval egyáltalán nem biztos, h szemétségből mondta, csak neked így jött le.
2016. okt. 31. 10:22
 12/29 anonim ***** válasza:
73%
Egyébként tényleg kaptál kimondottan szemét válaszokat is kérdező! Van néhány, amivel egyet tudok érteni, de a legtöbbje üres vádaskodás, nem ismernek téged, nem értem miért kell feltételezni, h te nem hívtad ki őket hozzátok, vagy h az ne szüljön, akinek hitele van, szánalmas, egyesek nagyon unatkoznak a szünnapon.
2016. okt. 31. 10:27
 13/29 anonim ***** válasza:
90%
talán csak nem akarja hogy a szülés elött az utazásra költsetek
2016. okt. 31. 12:20
 14/29 anonim ***** válasza:
19%
Azt írja, hogy "egy igazi anya". Tehát totál lenézi a saját anyját. De tudod mi, kérdező? Egy igazi anya nem kockáztatja a babája életét azzal, hogy nem bír az utazással várni. Úgyhogy hagyjuk, hogy milyen egy igazi anya, mert baromi messze vagy tőle, pláne úgy, hogy a saját anyád nézed le!!
2016. okt. 31. 12:22
 15/29 A kérdező kommentje:
De sok idióta van itt!Dől az emberekből a rosszindulat!Nem nézem le az anyám,ha ezt tenném ,nem vágynék a szeretetére,ès a jó szavaira.Én csak közel szerettem volna hozzá lenni,átölelni.Gondolom a sok vádaskodónak nincsenek ilyen problémái!Amúgy meg messze állunk a hitelcsődtől,az itteni fizetéseinkből simán ki tudjuk fizetni.Amint látom a kedves egyik a sok közüli vádaskodónak nehezére esett megérteni a szöveget.
2016. okt. 31. 12:40
 16/29 A kérdező kommentje:
Tisztelet a kivételnek.
2016. okt. 31. 12:41
 17/29 anonim ***** válasza:
63%

",és láthatólag jól elvannak apummal,nem érzem, hogy hiányoznánk neki."

Mit kéne tenniük? Zokogni, hogy 4 éve elmentetek és ezt azóta nem heverték ki? Élik a saját életüket.

2016. okt. 31. 13:23
 18/29 anonim ***** válasza:
38%

Kissé agresszív vagy, kérdező... de tudjuk be a hormonaidnak.

Mi a baj azzal, hogy jól elvannak a szüleid egymással, és 4 év után nem sírnak utánad? Inkább örülj neki.

Jobb lenne, ha pátyolgatnod kellene a lelküket, mert nem tudják feldolgozni, hogy kirepültél?

2016. okt. 31. 15:48
 19/29 anonim ***** válasza:
54%
A második gyereked várod, ideje lenne felnőni. Az pedig ott kezdődik, hogy képes vagy leválni a szüleidről érzelmileg.
2016. okt. 31. 17:13
 20/29 anonim ***** válasza:
46%

Kedves Kérdező!

Lehet, hogy az egészet félreértetted anyukáddal.

Én inkább megbántottságot, sértettséget érzek a szavak mögött.

Szinte hallom az elhangzottakat a saját anyám hangján, az is mondott ilyesmiket, ha csalódott volt valamiért.

Bármibe lefogadom, hogy rettenetesen hiányoztok neki és a csalódottságát, - hogy megint hosszú ideig nem fog látni téged - próbálja ilyen gúnyos, dacos mondatokkal elfedni.

Az nem lehetséges, hogy a szüleid menjenek ki hozzátok egy kis látogatásra?

2016. okt. 31. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!