Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám hajnali 4-től nem hagy...

Apám hajnali 4-től nem hagy aludni. Mi a fenét csináljak?

Figyelt kérdés
Nem most fordult elő először, már volt, hogy rosszul lettem az alváshiánytól. Gondolom most még pluszban rátett az óraátállítás is.
2016. okt. 31. 05:18
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
66%

9kor nem hajlandó valaki felelni, azért az nem ugyan az, mint amikor valakit 5 előtt keltenek.

Aki 9 kor aludni akar, az nem egy átlagos eset. De 7ig illene aludni hagyni mindenkit, aki körülötted lakik....

2016. nov. 3. 16:22
 32/40 A kérdező kommentje:

Én elváltam volna már egy ilyen embertől az biztos. Tegnap este vele 10 után értünk haza és éjfél körül tudtam lefeküdni. Ma fél 8-ra időpontom van a kórházba. Szerintetek hagy aludni? Megint csinálja ugyanazt.

Csak, hogy tudjátok milyen szerencsés vagyok, itt is róla van szó:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

2016. nov. 4. 05:51
 33/40 anonim ***** válasza:
92%

Gondolkodtam a kérdésen, és bennem is felmerült, ami a válaszokban van. 10kor le tudsz feküdni és 8ra már mész tovább a dolgodra, de 4kor felkelt, mert ő nem képes odafigyeléssel tenni a napi rutinját figyelembe véve azt, hogy neked így utolsó évesként elég sok gondod van amúgy is, de ha még aludni sem tudsz, nem fogod tudni megmutatni, mire vagy képes a közelgő vizsgákon. Ez nagyon embertelennek hangzik.

Amennyiben egy makacs és idős emberrel állok szemben, sajnos akkor az ész érvek sokszor nem segítenek. Hiába hallgatom meg gondját-baját és adom tudtára, hogy értem, min megy keresztül és próbálom meg neki is elmondani, hogy én min megyek keresztül. Lehet valami bekattant a másiknál és nem fog változni senki kedvéért. Még akkor sem, ha az a valaki a saját gyereke.

Ezért a másik megváltoztatása helyett olyan megoldást keresnék, ami az én javamat szolgálja.

Még két dolog jutott eszembe:

- Van esetleg valaki rokonod, haverod, akinél tudsz néha aludni? Én kollégista voltam és ott sem engedték a másikat aludni, ezért néha átmentem aludni haverokhoz.

- Ha ennyire nem hajlandó együttműködni az apa, az nem normális és ha ez huzamosabb ideig folytatódna én megmondanám, az öfőmnek, hogy apám minden nap hajnali 4kor felkelt és nem tudok rendesen aludni. Nagyon fáradt, kimerült és stresszes vagyok. Ha az órán elalszom, vagy nem vagyok képes épkézláb mondatokat mondani felelésnél, akkor az főleg a kialvatlanságom miatt van. Tud-e segíteni, hogy hol lehet napi 8órát aludni? Tud segíteni egy kollégiumba bekerülni?

2016. nov. 5. 09:06
 34/40 anonim ***** válasza:

Éjfélkor feküdtök... hmm nem 10kor. Benéztem.

Este mennyire zavarod a faterodat, amikor haza jössz?

2016. nov. 5. 09:07
 35/40 A kérdező kommentje:

Általában nem éjfélkor fekszem le. Az egy kivételes alkalom volt, külföldről jöttünk haza, apa is velünk volt egyébként, tehát ő is akkor feküdt le kb.

Nem arról van szó, hogy éjfélig járok bulizni naponta. Egyébként én csendben el szoktam lenni a szobámban, azzal nem zavarom őt soha.

2016. nov. 5. 09:44
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Köszi, ez így tisztább. Akkor kizárható a bosszú, mint indíték. Csak az én fejembe fordult meg, nálunk ez volt a lecke: visszakaptuk, amit csináltunk. De akkor nálad más.
2016. nov. 5. 22:49
 37/40 A kérdező kommentje:

Feladtam :(

Azota rosszabb, tegnap 3.30-kor kezdte. Utána nem tudsz visszaaludni, mert folyamatosan nyomja. Anyám sem tesz semmit, pedi látja, hogy kivagyok és elalszok az iskolában. Nem érti miért baj ez.

Feljelenteni nem lehet őket? Ez rosszabb, mintha enni nem kapnék.

2016. nov. 8. 06:14
 38/40 anonim ***** válasza:

Fel lehet őket jelenteni.

De annyit érsz el, hogy elvesznek a szüleidtől.

Mi a bajod a kollégiummal?

2016. nov. 9. 20:33
 39/40 A kérdező kommentje:
Mert budapesti vagyok és itteni viszonylatban közel van az iskola. Szerintem fel sem vennének oda.
2016. nov. 9. 20:43
 40/40 anonim ***** válasza:
Ha pesti lennék, akkor egy kisszobát felajánlanék neked. Dugd be a füled, sötétítsd le az üvegesajtót, szerintem ez az egy jó megoldás van. Esetleg írass fel valami enyhe nyugtatót, altatót, hátha az is segítene. Így tényleg kikészülsz teljesen. Nekem szerencsére jó alvókám van. Koleszban tízen voltunk egy szobában, katonaságnál 54-en voltunk egy körletben, de jókat aludtam úgy is.
2016. nov. 9. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!