Hajnali 5 óra, és én nem tudok aludni?
Figyelt kérdés
Napok óta nem tudok elaludni, egyfolytában a szerelmemre gondolok, és arra, hogy sosem lehet az enyém.2015. júl. 7. 04:52
4/6 anonim válasza:
El kell engedned ezt az érzést, ha valami nem megvalósítható és vágysz rá, azzal magadnak okozol szenvedést.
A "sosem lehet az enyém" arra utal, hogy birtokolni szeretnéd őt.
5/6 anonim válasza:
Napok óta nem tudok elaludni, egyfolytában a szerelmemre gondolok, és arra, hogy sosem lehet az enyém.
sztem a kérdező lány...
6/6 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. Barátmője volt, akivel szakitott, de a lány nem száll le róla és tuti megint összejönnek, ő azt mondja cdak barátként tekint rám, de teljesen máshogy viselkedik. :(
2015. júl. 7. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!