Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám hajnali 4-től nem hagy...

Apám hajnali 4-től nem hagy aludni. Mi a fenét csináljak?

Figyelt kérdés
Nem most fordult elő először, már volt, hogy rosszul lettem az alváshiánytól. Gondolom most még pluszban rátett az óraátállítás is.
2016. okt. 31. 05:18
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nekem alapból sok fülzsír termelődik a fülemben, ilyen belenyomós füldugóktól csak eldugul. Valami olyan kellene, hogy semmit nem hallok mellette. Most ilyen korom sötétben mit tudok csinlni még? Ő megkezdi a 2 órás reggeliző procedúrát.
2016. nov. 1. 05:23
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyire megoldás ez neked, de én pl csak halk zenére tudok elaludni. A bedugós füleseket nekem se bírja a fülem, ezért vettem egy hangszigetelős fejhallgatót(nem fülhallgatót), ami kinn tartja a háttér zajokat, és csak a halk zenét hallom. Esetleg megpróbálhatnád ezt a megoldást, hátha neked is segít a problémán.
2016. nov. 2. 06:32
 23/40 anonim ***** válasza:
69%

Sajnálom! Engem 9-kor szokott kelteni a porszívó, ugyanis mamámnak böki a csőrét hogy őszi szünetbe kicsit később kelek és szeretném magam kipihenni. :(

Beszélj apukáddal, mondd el, hogy pont most szünetbe szeretnéd magad kipihenni, és hagyja későbbre a dolgait. Pihenje ki ő is magát inkább.

2016. nov. 2. 14:34
 24/40 A kérdező kommentje:

Rá kellett jönnöm, hogy direkt csinálja, mert utál, amit régóta sejtek. Ma is ez volt, ráadásul mentem suliba is 8-ra, mert táncot gyakorlunk. Ez sem hatotta meg, kezdődött a szokásos 4 óra után nem sokkal.

Olyat nem tudtok, hol lehet venni, mint a filmekben az a szemvédő alváshoz? Mert üveg is van az ajtómon és bejön a fény telibe az arcomra. Új ajtót nem enged venni.

2016. nov. 2. 16:17
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

A H&M-ben láttam. Ha nincs a közeledben H&M üzlet akkor online is meg tudod rendelni: [link]

Kitartás, ha pedig befejezed a sulit akkor ha teheted költözz el.

Utolsó voltam.

2016. nov. 2. 16:25
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél sötétítőfüggönyt az ajtóra.
2016. nov. 2. 18:39
 27/40 anonim ***** válasza:
Lány vagy?
2016. nov. 2. 18:44
 28/40 A kérdező kommentje:
Igen
2016. nov. 2. 19:05
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

Megmondtad neki, hogy mennyire zavar, és mit okoz neked? És ez után még sem hallgatva csinálja ugyan azt és még szemedre is veti, hogy úgy kell neked?

Ez komoly?

2016. nov. 2. 19:36
 30/40 anonim ***** válasza:

Szemtakarót tudsz venni a DM-ben, én is ott veszem. Csak a fekete színű jó, a többi átengedi a fényt. Kb.800 Ft max.

Én is a fejhallgatót ajánlom, véletlenül se fülhallgatót, az nem jó. Próbáld ki, zenére elaludni hátha sikerül és tényleg kint tartja a többi zajt.

2016. nov. 3. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!