Apám hajnali 4-től nem hagy aludni. Mi a fenét csináljak?
Sajnálom! Engem 9-kor szokott kelteni a porszívó, ugyanis mamámnak böki a csőrét hogy őszi szünetbe kicsit később kelek és szeretném magam kipihenni. :(
Beszélj apukáddal, mondd el, hogy pont most szünetbe szeretnéd magad kipihenni, és hagyja későbbre a dolgait. Pihenje ki ő is magát inkább.
Rá kellett jönnöm, hogy direkt csinálja, mert utál, amit régóta sejtek. Ma is ez volt, ráadásul mentem suliba is 8-ra, mert táncot gyakorlunk. Ez sem hatotta meg, kezdődött a szokásos 4 óra után nem sokkal.
Olyat nem tudtok, hol lehet venni, mint a filmekben az a szemvédő alváshoz? Mert üveg is van az ajtómon és bejön a fény telibe az arcomra. Új ajtót nem enged venni.
A H&M-ben láttam. Ha nincs a közeledben H&M üzlet akkor online is meg tudod rendelni: [link]
Kitartás, ha pedig befejezed a sulit akkor ha teheted költözz el.
Utolsó voltam.
Megmondtad neki, hogy mennyire zavar, és mit okoz neked? És ez után még sem hallgatva csinálja ugyan azt és még szemedre is veti, hogy úgy kell neked?
Ez komoly?
Szemtakarót tudsz venni a DM-ben, én is ott veszem. Csak a fekete színű jó, a többi átengedi a fényt. Kb.800 Ft max.
Én is a fejhallgatót ajánlom, véletlenül se fülhallgatót, az nem jó. Próbáld ki, zenére elaludni hátha sikerül és tényleg kint tartja a többi zajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!