Apám hajnali 4-től nem hagy aludni. Mi a fenét csináljak?
"Aki nagyon álmos az ilyen körülmények között is tud aludni."
Ez a legnagyobb közhelyes baromság, amit azok mondanak, akik képesek erre és nincs bennük egy csepp együttérzés, vagy figyelem az embertársuk iránt.
A stressz, amit az alvás nélküli állapot okoz önfejlesztő folyamat. Aki stresszes érzékenyebb a zajokra és a behajtásokra, még kevésbé tud aludni és még nagyobb stressz éri, még érzékenyebb lesz... És kikészül idegileg. Szóval. Ez komoly gond. De nem a fórumon lesz a megoldás, hanem otthon, de ötleteket itt is kaphat.
Legegyszerűbb, ha tudtára adja kedvesen, hogy ez neki mennyire rossz. De ezt egy átlag ember még tudja tenni. Ezért érdekes, hogy egy nyugdíjas (és nem rokkantsági nyugdíjas) szülőnek hány éves a gyereke. Attól is függ, milyen érettségi szinten van, hogy milyen megoldást képes kezelni a sértett fél, aki kommunikációra való hajlandóságának jelét sem mutatja.
De mit csinál 4-kor ha egyszer nyugdíjas? Nem bír aludni?
Mit mondott arra,mikor mondtad neki,hogy legyen szíves ne zajongani legalább 6-ig mert nem tudsz aludni és rosszul vagy?
18 éves vagyok, most van az utolsó évem a középiskolában. De budapesti vagyok, így nem tudok lelépni koleszba sem.
Én nem tehetek róla, hogy 45 volt, mikor születtem. Így már pár éve nyugdíjas. Szerintem, ha dolgozna, akkor azért tovább aludna. Nem érdekli őt senki, meg sem próbál csendben lenni. Itt nem arról van szó, hogy még délben is aludnék. Ekkora zaj mellet tényleg bárki felébredne.
Értem. Ez így sokkal keményebb!
Anyuddal sem képes értelmesen megbeszélni. Bakker. Nem könnyű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!