Normális dolog, hogy a fiadat nem engeded be a házadba, mert nem vagy otthon, ehelyett azt mondod neki, hogy aludjon a feleséged exénél?
Figyelt kérdés
A srác ott akart aludni, mert dolga volt, de nem aludhatott, mert az apja megtiltotta neki. A srác 17 éves. Ez elfogadható?2016. okt. 30. 15:10
21/30 anonim válasza:
21-esw, nem, nincs oda bejelentve. Így aztán van olyan, hogy nem engedi be.
22/30 anonim válasza:
Miért kellet köntörfalazni és úgy előadni mintha nem rólad lenne szó kérdező? Több oka is lehet: tényleg nem akarta hogy egyedül legyél, esetleg úgy gondolta hogy visszaélsz a helyzettel, és idegeneket engedsz be, esetleg csajt viszel fel. Félhetett hogy kipakolják a lakást (esetleg éppen olyan akit te engednél be), vagy szimplán nem bízott benned. Gondolom nem ok nélkül tette. De hogy milyen okkal, az nem tudhatjuk így ismeretlenül.
23/30 A kérdező kommentje:
Semmilyen oka nem volt. Voltam már egyedül rengetegszer nála (szokásos "láthatás" helyett otthagyott, mert valami fontosabb dolga volt).
2016. okt. 30. 18:28
24/30 A kérdező kommentje:
18: "Oda kellene hazamenni esténként" - mint mondtam, dolgom lett volna, és nem tudtam volna hazajönni.
2016. okt. 30. 18:30
25/30 anonim válasza:
Hát itt sokféle válasz lehetséges, de mi csak tippelni tudunk. Apukád feleségével milyen a viszonyod?
Pl. Az én anyám sosem engedte volna, hogy nálunk aludjon a féltesóm, akkor meg pláne, ha nem vagyunk itthon (később aztán apukám és a fia eléggé eltávolodtak egymástól).
26/30 anonim válasza:
24 és szóltál előtte apádnak, hogy ott fogsz aludni? Nem vagy már kisgyerek, ez apádnak és a párjának a privát lakása, lehet, hogy apád, vagy a nője nem akarja, hogy egy kamaszgyerek turkáljon a holmijaik között. Az teljesen más helyzet, ha átmész apádhoz és mialatt te ott vagy elszalad valahová. Most éppen ott szerettél volna aludni náluk, úgy, hogy nincsenek ott. Biztos van aki ezt megengedi a gyerekének, de azt is tiszteletben kell tartanod, ha apád nem akarja ezt, ettől még nem lesz szemét alak. Akkor vert volna téged át, ha előre bejelentkeztél volna, de gondolom ilyen nem történt.
27/30 A kérdező kommentje:
Előtte lévő nap beszéltem vele, akkor mondta, hogy nem. Amikor egyedül vagyok ott, azt ne "elugrásnak" vedd, mert rengetegszer vagyok egyedül egész este+éjszaka. Milyen privát lakásról beszélsz? Egy családi ház b4szki, mondta is rengetegszer, hogy ha akarok odaköltözhetek bármikor.
2016. okt. 30. 19:01
28/30 A kérdező kommentje:
Családi ház=Ő, felesége, felesége gyermeke.
2016. okt. 30. 19:01
29/30 anonim válasza:
És szerinted attól nem privát, mert családi ház? Tudod, hogy mit jelent ez a szó? Azt, hogy ez a saját ingatlana, magánélete, akkor enged be téged amikor akar és ha a felesége éppen kint hagyta a vibrátorait a kanapén, akkor nem biztos, h azt neked kellene látni.
30/30 A kérdező kommentje:
Annyira privát, hogy ott lakik a 11 éves gyereke is, úgyhogy nem hiszem, hogy kinn hagyja a vibrátorait a kanapén.
2016. okt. 31. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!