Normális dolog, hogy a fiadat nem engeded be a házadba, mert nem vagy otthon, ehelyett azt mondod neki, hogy aludjon a feleséged exénél?
Figyelt kérdés
A srác ott akart aludni, mert dolga volt, de nem aludhatott, mert az apja megtiltotta neki. A srác 17 éves. Ez elfogadható?2016. okt. 30. 15:10
11/30 anonim válasza:
Normális esetben természetesen a szülő beengedi a házba a gyerekét, akárhány éves is az illető. De ha nem volt otthon, neked pedig nincs kulcsod, akkor hogyan engedhetett volna be?
12/30 anonim válasza:
Én se engedném be a fiamat, ha így beszélne velem/rólam.
13/30 A kérdező kommentje:
Van kulcsom, és amint mondtam, meg van az oka, hogy így beszélek róla.
2016. okt. 30. 15:41
14/30 anonim válasza:
Értettem elsőre is. Te meg értsd meg, hogy ezek után nem csodálom, hogy nem enged be, én se tenném.
15/30 anonim válasza:
Tényleg beszélj apáddal, hogy mi volt az oka.
Bármi lehet, amire nem is gondolsz, emiatt szó nélkül ne szakítsd meg vele a kapcsolatot.
Csak egy példa:
Lehet, hogy kölcsönadta valamelyik haverjának, vagy főnökének a kéglit ... vagy pont ő akart ott egy randit lebonyolítani, csak nem kötötte az orrodra.
Szóval, beszélj vele!
16/30 A kérdező kommentje:
Lelépett a feleségével nyaralni, úgyhogy talán nem akar titokban egy randit lebonyolítani ott.
2016. okt. 30. 16:07
17/30 A kérdező kommentje:
Természetesen beszéltem már vele erről, azt mondta, azért nem, mert nem akarja, hogy egyedül legyek a házában.
2016. okt. 30. 16:08
18/30 anonim válasza:
Azért ez érthető, az én anyámnak is van kulcsa a lakásomhoz, de nem szeretném ha itt aludna, amikor nyaralok. Te is laksz valahol, gondolom anyádnál, oda kellene hazamenni esténként.
19/30 anonim válasza:
"Természetesen beszéltem már vele erről, azt mondta, azért nem, mert nem akarja, hogy egyedül legyek a házában."
Csakhogy ez nem válasz a kérdésre!
Arra kérj választ, hogy MIÉRT nem akarja, hogy egyedül legyél a házban?
Fél, hogy orbitális bulit csapsz?
Felviszel ismeretlen embereket, akikben nem bízik meg?
Mert mindkét válasz jogos és elfogadható lenne.
20/30 anonim válasza:
17 évesen be van jelentve nincs olyan hogy nem engedi be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!