Rosszul banok a szüleimmel. Hogyan tegyem jova?
Figyelt kérdés
Gyakran feleselek nekik vissza sőt szinte mindig. Gyakran mondok hulyesegeket és tegnap este kicsúszott valami a számon amit anyukamra mondtam. Es ezen apa kiakadt es elkezdett mondani dolgokat es visszafeleseltem aztan elkezdett sirni es en is. Anya nem sirt de látszott rajta hogy fájt neki. Aztán megbantam de tényleg nem akartbol mondtam. Nem erdemlik ezt. Azt mondták hogy nem nézem őket semmibe de ez valójában nem igaz csak a viselkedesem miatt tűnik úgy. Nagyon rossz érzés volt. Megakarok változni. Nem akarom többé ezt átélni. Hogyan tehetnem jóvá ezt ? Most is felhívott anya es mondta hogy vigyazzak magamra meg kerdezte hogy ettem. Es annyira rossz erzes hogy így bantam vele (veluk) es ok annak ellenere is ennyire szeretnek engem. Mit csinaljak? 17/L2016. okt. 27. 05:58
1/3 anonim válasza:
Őszintén kérj bocsánatot tőlük, mond el nekik hogy bem gondoltad komolyan, és nagyon szereted őket. Mostantól pedig törekedj arra hogy ha ideges is vagy ne mondj olyat amit nem gondolsz komolyan, valóban nem ezt érdemlik.
2/3 hisztynka válasza:
Elsősorban kezdhetnéd azzal, hogy elnézést kérsz tőlük, hogy megbántottad őket.
A továbbiakban pedig mielőtt visszafeleselnél, először gondold át, mit és milyen hangnemben válaszolsz vissza. Tudod így leszel igazán felnőtt, ha ezeket betartod. Ez hasznos lesz akkor is, ha majd dolgozni kezdesz, mert ha majd véletlenül a főnöködnek pofázol vissza, nem sokáig fognak alkalmazni.
3/3 anonim válasza:
Keszits egy nyaklancot vagy karkotot ami emlekeztet arra h javulni szeretnel. Es ha mar nem lesz rajtad pl leteped duhodben elhagyod stb akkor a hianyara emlekezve is emlekezni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!