Szerintetek nekem van igazam vagy anyumnak?
Figyelt kérdés
Szemüveges lettem a napokban, még nagyon furán áll, hordom, de még én sem szoktam meg. Anyum pontosan tudja, hogy semmi önbizalmam nincs, nem vagyok elégedett a külsőmmel. Ma vendégek jöttek, de amikor mentem el, anyum suttogta nekik, hogy kérdezzenek rá nálam a szemüvegre. Megmutattam nekik, felhúztam, nagyon kellemetlen volt így is... Amikor elmentek mondtam anyumnak, hogy azért ezt nem kellett volna, tudja, hogy nem szeretek a középpontban lenni. Erre elkezdett velem üvöltözni, hogy én nem vagyok normális, beteg ember vagyok. Ő semmi rosszat nem csinált, csak a vendégekkel beszélgetett. Azóta nem beszél velem, nem fogadja el a bocsánat kérésem (pedig én semmit nem csináltam)... szerintetek?2016. okt. 22. 12:42
11/14 anonim válasza:
szerintem nagyon sok embernek jól áll a szemüveg. nyilván az elején furcsa,de idővel meg fogod szokni.
hordd bátran, ne legyen önbizalmad ilyen miatt.
anyukád tényleg kicsit stikkes,hogy ordibálni kezdett ilyen miatt.
12/14 anonim válasza:
Egyikőtök sem komplett az biztos.
13/14 anonim válasza:
A szándéka szép volt de ekkora oltári hisztit csapni utána mintha legalább is megtalálta volna a rák ellenszerét témyleg túlzás.
14/14 anonim válasza:
Te bocsánatot kértél?
Te tényleg beteg vagy. Mentális beteg.
Írj rám s segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!