Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akkor is ugyanúgy szeretitek...

Akkor is ugyanúgy szeretitek a gyereketek hogyha nem rátok hasonlít?

Figyelt kérdés
2016. okt. 21. 17:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi hárman vagyunk testvérek, nővérem kiköpött apum, bátyám tiszta anyum, és akkor jöttem én... :D nem tudták a jellemem sehova sem tenni. Külsőre tiszta anyum vagyok, de belsőleg hát sokszor kérdezték, kire ütött ez a gyerek? Mitől ilyen makacs és önfejű? Nagymamám sokat perlekedett velem emiatt, hogy miért nem engedek '48-ból... :D Évekkel később, most már mikor felnőtt lettem mondta ki drága jó nagymamám, azért volt sokszor egyet nem értés vele, mert olyan vagyok mint ő... :D
2016. okt. 22. 11:16
 22/23 anonim válasza:
56%

Nem szabad szeretni ki kell b @szni az ablakon és elvenni minden játékát kinek kell olyan gyerek aki nem hasonlít rá? Vajon miért van szerinted árvaház?? Nem hiszem el ilyen h "lyeséget kérdezni. De a családi pénzt meg a támogatást még vedd el a kormánytól mielőtt kidobod a gyereked az ablakon a kukába.

Szarkazmussal nélkül:

Persze ,hogy ugyanúgy szeretni "kell" a párodat is a belső tulajdonságai alapján választottad.... Ugye? De amúgy ez troll kérdés vagy mi?

2016. okt. 22. 23:24
 23/23 anonim ***** válasza:
bár az lenne
2016. okt. 22. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!