Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyámra hallgassak vagy a...

Anyámra hallgassak vagy a szívemre?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta szeretnék egy tetoválást, egyáltalán nem durvát, csak egy gyönyörű szép kidolgozott orchideát a csuklómra. Anyukám viszont nem ért egyet, szerinte hátrányosan megfognak különböztetni(eü.-ben akarok elhelyezkedni, fogászati asszisztensként) nem kapok majd munkát és majd megbánom.

Csak az illusztráció kedvéért

[link]

2016. okt. 21. 11:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
44%

Ez a tetoválás úgy néz ki mint egy rossz rágós tetkó :D

Ennyi erővel ragassz magadra olyat.

2016. okt. 21. 12:15
 12/25 A kérdező kommentje:

Én nem tudom, hogy azok az emberek akik semmi értelmeset nem írnak, csak direkt belekötnek abba,amihez amúgy sincs semmi közük, mit érezhetnek. :D Gondolom unatkoztok, vagy csak szar életetek van.

Mondjuk, ha én is ennyire tudnék szöveget értelmezni, vszínű hasonlót büfögnék ide("Csak az illusztráció kedvéért"... egy szóval nem írtam, hogy ilyen lesz és szebb se akarok lenni :) ).

Köszönöm az eddigi válaszokat, lesz akkor csak vhol máshol :)

2016. okt. 21. 12:30
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Várd meg, amíg nagykorú leszel és csináltasd meg.
2016. okt. 21. 12:44
 14/25 A kérdező kommentje:
21 vagyok.
2016. okt. 21. 12:51
 15/25 anonim ***** válasza:
14%
Vannak már ilyen felragasztható ill. lemosható játék-tetoválását, inkább azt. Én magam is viszolyognék, ha a fogorvosnál az asszisztens testén ilyet látnék, mert tudnám, hogy nincs kibékülve a saját lelkével (azaz beteg....).
2016. okt. 21. 12:57
 16/25 anonim ***** válasza:
91%

Mindkét gyerekemnek van tetoválása, a lányom 22, a fiam 27 évesen varratta fel őket. Ízlésesek, jól átgondolt, önkifejező tetoválások. Egyikőjük sem bánta meg, inkább hozzáadott a személyiségükhöz, mint elvett. Én támogattam őket benne.

Mindketten egyetemet végeztek és jó helyeken dolgoznak, egyikőjüknek sem volt hátránya a tetoválásokból.

A lányomnak pont ott van az egyik, ahová te szeretnéd, a másik a bokája belső felén. A fiamnak a felkarján és hátul a vádliján.

2016. okt. 21. 13:31
 17/25 anonim ***** válasza:
85%
Hát mond meg anyukadnak, hogy az égvilágon senkit nem fog érdekelni hogy mi van rajtad..volt már eu intézményben,latta hány emberen van látható helyen tetko? En ápoló vagyok..a karomon es a kulccsontomon is van..mindkettő kilatszik.. 24l
2016. okt. 21. 14:03
 18/25 anonim ***** válasza:
80%

Emberfüggő. Nekem a dekoltázsomon van, de azóta nem szeretek felvenni kivágott ruhákat, mert nem lett valami szép és szégyellem. Ha biztosan szépre készítik neked, akkor jobb a helyzet. De sok munkáltató nem nézi jó szemmel.

Embere válogatja. Mint ahogy a hozzászólásokat is látod, valaki mellette, valaki ellene. Na a munkáltatók is így oszlanak majd.

2016. okt. 21. 14:15
 19/25 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal szebben mutatna, ha nem csuklón lenne :) Mindenesetre a te döntésed, de számolnod kell azzal, hogy érhet emiatt sajnos hátrányos megkülönboztetés. Nem vagyok tetoválásellenes, nekem is van 5 (és lesz is még), de egyik sincs ennyire látható helyen, így sosem okozott gondot.
2016. okt. 21. 15:29
 20/25 anonim ***** válasza:
55%

szerintem elég nagy vagy már ahhoz,hogy egyedül dönts.

de ha már segítséget kértél,én azt venném figyelembe,hogy mióta akarom ezt a tetkót? mióta vagyok biztos a mintában? mit jelent nekem ez a minta.. stb

ha már évek óta szeretnél és ez a virág is közel áll hozzád,úgy érzed,hogy nem bánnád meg később sem, akkor varrasd. te tested. nem anyukád fogja viselni,hanem te.

szóval neked kell tudni.csak tényleg gondold át alaposan,hogy hova és milyen mintát.

nekem mostanában elég sok ismerősöm szedette le a tetkóját, mert megbánták. általában ugye fiatalon csináltatták az akkori trendi mintát( rihanna csillagok stb). pár évvel később sokan megbánták.

de van olyan ismerősöm aki meg a legjobb döntésének tartja a tetoválását és tényleg büszkén viseli,sokat jelent neki.

alaposan gondold át és hajrá!

egyébként én úgy tudom a fogászati asszisztensek fehér köpenyt viselnek. az meg takarja a mintát,hogyha zavarja a munkaadódat vagy a pácienseket.

2016. okt. 21. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!