Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mit szólnátok, ha a...

Szülők! Mit szólnátok, ha a fiatok most meg gépet akarna fejleszteni a pénzetekből?

Figyelt kérdés

most kapott fél éve 150 ezerért xboxot és hozzá jázékok az 60 ezer forint kb.

a gép az kb 100 ezer lenne a fejlesztés

2016. okt. 20. 15:10
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
9%

Azt szólnám, hogy NEM.

Több okból sem.

A legfontosabb, hogy tanulja meg, hogy az életben semmit nem kap meg úgy, hogy elég csak kiejteni a száján. Mindenért meg kell dolgozni.

Szóval én már az Xboxot is legfeljebb kipótolom, ha kevés rá a zsebpénze, vagy amit diákmunkáért kap.

Másrészt, az nem a gyerekem támogatása, ha két kézzel szórom a pénzt ilyen divatos műszaki cuccokra. Akkor inkább teszem ezt az összeget félre a számlájára, és majd egyben megkapja, hogy az életkezdését segítsük. Lehet belőle főiskolát fizetni, lakást vagy kocsit venni, stb. AZ segítség lesz, a játékok nem azok.

Ráadásul támogatom azt, aki azt mondja, hogy mindenki költse a saját pénzét. Nem vagyok a gyerekem rabszolgája, nem azért keresek jól, hogy neki mindene meglegyen, akár erőn felül is. Én is el tudom költeni azt a pénzt, amiért én megdolgoztam. És miért ne vihetném el belőle a férjemet wellness hétvégére?

Nem azt mondom, hogy csupasz popsira szültem a gyereket, és örüljön, ha kenyérre telik. Meg tudnám venni, ha akarom. DE nem akarom!

2016. okt. 20. 17:21
 22/39 anonim ***** válasza:
19%

"Az vagyok"

Látszik rajtad.

2016. okt. 20. 17:32
 23/39 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem egy szülőnek sem lehet újdonság, hogy "apa vedd meg ezt, vedd meg azt, ilyet kérek stb stb"

Minden gyerek ilyen. Már kiskorban is, mire az Xboxig eljut valaki addigra már rutinja kell legyen ebben.

Ezért nem szólnék semmi különösebbet. Akarni lehet, mondani is lehet, nincs ezzel gond, aztán vagy megveszem, vagy nem. Attól függ megengedhetjük-e anyagilag vagy sem, illetve látom-e értelmét.

De te vagy a gyerek ugye? :-)

2016. okt. 20. 17:54
 24/39 anonim ***** válasza:
67%
Egy nagy fityiszt kapna, meg ingyen jótanácsot, hogyan tudná megkeresni az árát
2016. okt. 20. 18:20
 25/39 anonim ***** válasza:
8%
16, nem 16, neked később sem lesz csajod. Pedig lehet ám azt, hogy az ember tud a Benes dekrétumokról is, meg zsákol is mellette. :)
2016. okt. 20. 18:31
 26/39 anonim ***** válasza:
30%
A kisp.öcs saját magával beszélget.
2016. okt. 20. 18:32
 27/39 anonim ***** válasza:
21%

Túl sokat beszéltek.

Majd ha visszavezetik a sorkatonaságot akkor abbamarad ez. Remélem még nem vagytok 40 évesek.

[link]

2016. okt. 20. 18:37
 28/39 anonim ***** válasza:
5%
Ha nem lennénk nyakig pénzben, akkor nem kapna. Ha igen, akkor is meggondolnám. Amúgy tudjuk, hogy te vagy a gyerek.
2016. okt. 20. 18:49
 29/39 anonim ***** válasza:
6%
én is szűz vagyok. akkor nem lehet xboxom?
2016. okt. 20. 19:06
 30/39 anonim ***** válasza:
97%
Van egy 49%-os, akit már több kérdésnél láttam másoknak beszólni szüzesség meg maszturbálás miatt. A lelki okok nagyon érdekelnének.
2016. okt. 20. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!