Szoftvert fejleszteni nehezebb vagy honlapot?
#6:
Hogy lehetsz ilyen nehézfejű? Nincs a kérdéssel semmi baj. Arra kíváncsi Kérdező, hogy Photoshopot, GTA-sorozatot, Mayát, After Effectset, Windows 10-et vajon kisebb vagy nagyobb munka-e megcsinálni, mint egy weboldalon ismertetni.
#7 Nyilvánvalóan nem erre kíváncsi, mert erre a kérdésre minden hülye tudja a választ. De honlap, és honlap között is van különbség. De vizsgáljuk meg a kérdést pontosan.
"Szoftvert nehezebb fejleszteni vagy honlapot?"
Erre az igen egy tökéletes válasz, mivel "Igen, szoftvert nehezebb fejleszteni, vagy honlapot."
A kérdező azonban elfelejti egyrészt azt hogy a honlap is szoftver, másrészt hogy értelmetlen összehasonlítani egy GTA5-öt egy statikus honlappal. De egy könyvelőprogramot már bátran összehasonlíthatunk egy online könyvelőprogrammal. De van értelme? Mindkettő szoftver. Egyébként szerintem egy online könyvelőprogram keményebb dió, mivel sokkal komolyabban kell venni a biztonságot, mint egy olyan program esetében, ami csak a sajátgépen fut. De tabaki ezzel te teljesen tisztában vagy, nem is értem, hogy minek hasonlítod össze a Windowst az [link]
@#8:
Az lesz csak a szép, ha még hajba is kapunk ezen a marhaságon. Persze, hogy egy honlap ma már nem képecskék és jópofa szövegek ízléses elhelyezését jelenti 25 HTML-utasítással. Kőkemény programozás az is, teljesen értelmetlen kettéválasztani. Mellesleg én e közül az egyetlen közül egyikhez sem értek, de például egy kis Lazarus-programot százszor könnyebben összeütök, mint a saját honlapom béna kis statikus PHP-oldalait. Nem tudom, ez mire érv, de remélem, csattanós, és minden kritikának meg kell hajolnia előtte.
"mint a saját honlapom béna kis statikus PHP-oldalait. "
Ha már statikus, akkor miért php?
A kérdezőnek:
Van olyan összetettségű honlap, amit nehezebb lefejleszteni mint egy kisebb desktop alkalmazást, de általánosságban a szoftverek fejlesztése keményebb munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!