Szülők! Mit szólnátok, ha a fiatok most meg gépet akarna fejleszteni a pénzetekből?
most kapott fél éve 150 ezerért xboxot és hozzá jázékok az 60 ezer forint kb.
a gép az kb 100 ezer lenne a fejlesztés
én megmondanám neki, hogyha kielégít, akkor tárgyalhatunk (persze nem engedném neki fejleszteni, de néha kell az élvezet)
52/F
# 9/15
Hát, az úgy hozzá tartozott a szöveghez...
Tipp: Egy okoskodó, irodában dolgozó huszon x vagy harminc x éves vagy.
Eddig csak nekem van igazam. Innen látszik, hogy elkényeztetett, kiszolgáltatott "emberek" vannak ezen az oldalon. Ha rajtam múlna menne mindegyik szart lapátolni az ólba vagy délre le a határt védeni... Megtudnátok a magyarok Istenét!! Nem ám az xbox a szülők pénzéből. Pofám nem lenne ilyent kérni.
Nos ez leginkább a szülők anyagi helyzetétől függ. Látod aki csóró, az elmondja mindenféle hálátlan dögnek. Nálunk férjemnek van ps4-e meg csilivili számítógépe, szeret ilyenekkel foglalkozni, szóval, ha valamelyik gyerekünk is akarna ilyet, valószínűleg le se lehetne állítani. De mi megengedhetünk magunknak ilyeneket.
Kérdező azt neked kell tudni, hogy ti hogy álltok. Ha nem telik rá akkor azt el kell fogadnod. Kezdj el gyűjtögetni, és esetleg megbeszélheted a szüleiddel, hogy majd kiegészítik.
# 17
Hoppá...Ezt véletlen elküldtem az első betű benyomása után.
Szóval, a férjed megdolgozott érte...
Teljesen mindegy az, hogy milyen az anyagi háttér! Mindenki dolgozzon meg a saját tulajdonáért ha munkaképes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!