Hogy mondjam ki: Bocsánat? Vagy ezt meglehet bocsátani?
Kamasz koromban elfajzott voltam. 3 dologban voltam jó:
Tanulás (az átlagom mindig 4,7 volt,valhogy sose változott)
Sport (mindent beleeadtam :) )
Élni vágyás...
12 éves korom körül kezdődött az ellenállás,a lázadási vágy. 13 évesen osztálykiránduláson elég sok energiaitalt ittam,"beálltam". Szerencsére a tanárokat kicseleztük így a barátaimon kívül senki sem tudta meg. Soha. 16 -17-18 éves korom körül a buliból satu részegen jöttem haza.
Mindig is flegmáztam velük lelkileg hatottam rájuk. Ordibáltam,rumlit csináltam. Egyszer olyan hangosan üvöltettem a zenét,hogy egy kiadós ovita után a szomszédok kihívták a rendőröket.
Rosszul bántam velük. Minden s..ért húztam a számat,lelkileg teljesen leromboltm őket. Nagyon fájhatott nekik :'(
Az a helyzet,hogy nagy változáson mentem keresztül. Már kb. 1 éve nem volt semmi gond velem,"kinőttem". De ez engem nagyon gyötör,hogy Ennyire bántottam őket,hogy így kezelem őket. Nem érdemelték meg :'( mindig a legjobbat nyújtották neke. Nagyon rossz érzés így,ezzel a hátam mögött élni. Bocsánatot KELL kérnem. Tudom. De eléggé félek belekezdeni :(
UI.: 2 éve nem ittam alkoholt,se energiaitalt. Leszoktam.
20/L
Tényleg, én is azt akartam kérdezni, hogy lehet beállni az energiaitaltól?
Igaz idén nyáron mikor Füreden nyaraltunk, egy srác Cannabis nevezetű energiaitalt promózott... hmm ezek után inkább ne vegyen senki Semtex energiaitalt! :D
Amúgy, Kérdező, nem kell túl dramatizálni a dolgot, elmész a szüleidhez, és egyszerűen bocsánatot kérsz. Úgyis csak annyit fognak mondani, hogy kamasz voltál, lázadtál, ennyi, örülnek, hogy kinőtted. Bár a többség kinövi egyébként...
követtél el valami jóvátehetetlent? mert ezek amiket eddig írtál nem olyan eget verően nagy bűnök.
legalábbis jóvátehetőek sok széppel és jóval.
Hívd fel őket telefonon:
- Halló Kovács lakás?
- Nem.
- Akkor bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!