Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam ki: Bocsánat?...

Hogy mondjam ki: Bocsánat? Vagy ezt meglehet bocsátani?

Figyelt kérdés

Kamasz koromban elfajzott voltam. 3 dologban voltam jó:

Tanulás (az átlagom mindig 4,7 volt,valhogy sose változott)

Sport (mindent beleeadtam :) )

Élni vágyás...

12 éves korom körül kezdődött az ellenállás,a lázadási vágy. 13 évesen osztálykiránduláson elég sok energiaitalt ittam,"beálltam". Szerencsére a tanárokat kicseleztük így a barátaimon kívül senki sem tudta meg. Soha. 16 -17-18 éves korom körül a buliból satu részegen jöttem haza.

Mindig is flegmáztam velük lelkileg hatottam rájuk. Ordibáltam,rumlit csináltam. Egyszer olyan hangosan üvöltettem a zenét,hogy egy kiadós ovita után a szomszédok kihívták a rendőröket.

Rosszul bántam velük. Minden s..ért húztam a számat,lelkileg teljesen leromboltm őket. Nagyon fájhatott nekik :'(

Az a helyzet,hogy nagy változáson mentem keresztül. Már kb. 1 éve nem volt semmi gond velem,"kinőttem". De ez engem nagyon gyötör,hogy Ennyire bántottam őket,hogy így kezelem őket. Nem érdemelték meg :'( mindig a legjobbat nyújtották neke. Nagyon rossz érzés így,ezzel a hátam mögött élni. Bocsánatot KELL kérnem. Tudom. De eléggé félek belekezdeni :(

UI.: 2 éve nem ittam alkoholt,se energiaitalt. Leszoktam.

20/L

2016. okt. 19. 21:10
1 2
 1/14 Snorri ***** válasza:
Szerintem ezt így mond el, vagy írd meg nekik levélben. Mond el mennyire szereted őket, és hogy sajnálod. Meg fognak hatódni, ez nagyon szép dolog lenne. :-)
2016. okt. 19. 21:22
 2/14 anonim ***** válasza:
22%
Kik azok az ök, akiket nem nevezel meg?????
2016. okt. 19. 21:23
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szégyelheted magad, ha még a szüleidnek se mered őket szólítani. Először is kezd itt! Valahogy bizonyítsd be, hogy megváltoztál. Nagyon fiatal vagy. Még nem késő cselekedni.
2016. okt. 19. 21:28
 4/14 anonim ***** válasza:
En mar anyuka vagyok es nagyon szepnek latom, hogy igy belatod a hibaidat. A kamaszkor a lazadasrol szol. A legjobb szulok ellen is lazadnak a gyerekek. Vekerdy szerint a kamaszokkal a legjobb, amit tehetunk, hogy elviseljuk oket. Szeretetre vagynak, annyira, mint egy kisgyerek, de a levalas mar elkezdodott, igy meg negyszemkozt sem kedvesek a szulokkel, hat meg ha a haver is latja. Nagyon nehez idoszak az egesz csaladnak. Erett szemelyiseg lehetsz, ha mar most, epp tul a kamaszkoron, ezt igy belatod. Ha en lennek az anyukad, nagyon jol esne, barhogy is tudatnad ezt velem. Jo ötlet toluk bocsanatot kérni. Magadnak is bocsáss meg!
2016. okt. 19. 21:38
 5/14 A kérdező kommentje:

#1,#3: Köszönöm nektek! Holnap biztosan elmondom nekik.

#2: Bocs,fel se tűnt. A szüleim.

2016. okt. 19. 21:39
 6/14 A kérdező kommentje:

#4: Köszönöm neked is! Hát igen.. Az a baj,hogy amíg bocsánatot nem kérek,magamnak se tudok megbocsátani.

Köszönöm a hasznos válaszokat:) jól esnek :)

2016. okt. 19. 21:43
 7/14 anonim ***** válasza:
Lehet nem érzem át az egész súlyosságát, de ezek nekem szokásos kamasz dolgoknak tűnnek. 13 évesen beenergiaitaloztál, váó, alig voltunk idősebbek az első berúgásunkkor (kemény pár pohár sör elég volt). Hangosan hallgattál zenét, kamasz korodban volt hogy berúgtál... hát őszintén én ezért nem várnék bocsánatkérést. Aki azt mondja, hogy ilyeneket nem csinált, az vagy hazudik, vagy abba az 1%-ba tartozik, aki tényleg nem.
2016. okt. 19. 22:03
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

Beállt az energiaitaltól...

Na szaladj a templomba imádkozni gyorsan. A lelked a tét.

XD

2016. okt. 19. 22:07
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha kinőtted,valószínűleg már megbocsájtottak és megkönnyebbültek.

Ez az időszak mindenkinek nehéz.Neked is.

Ezt tudják hisz ők is voltak fiatalok!

2016. okt. 19. 22:19
 10/14 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ezek egyáltalán nem durva dolgok, sok kamasz csinál ezeknél meredekebbeket is. Szerintem nem kell bocsánatot kérned, az is elég, ha látják rajtad, hogy megváltoztál, kinőtted a lázadó kort.

Egyébként én sem tudom, hogy lehet beállni az energia italtól..A kubutól nem szoktál másnapos lenni?

2016. okt. 19. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!