Hogy mondjam ki: Bocsánat? Vagy ezt meglehet bocsátani?
Kamasz koromban elfajzott voltam. 3 dologban voltam jó:
Tanulás (az átlagom mindig 4,7 volt,valhogy sose változott)
Sport (mindent beleeadtam :) )
Élni vágyás...
12 éves korom körül kezdődött az ellenállás,a lázadási vágy. 13 évesen osztálykiránduláson elég sok energiaitalt ittam,"beálltam". Szerencsére a tanárokat kicseleztük így a barátaimon kívül senki sem tudta meg. Soha. 16 -17-18 éves korom körül a buliból satu részegen jöttem haza.
Mindig is flegmáztam velük lelkileg hatottam rájuk. Ordibáltam,rumlit csináltam. Egyszer olyan hangosan üvöltettem a zenét,hogy egy kiadós ovita után a szomszédok kihívták a rendőröket.
Rosszul bántam velük. Minden s..ért húztam a számat,lelkileg teljesen leromboltm őket. Nagyon fájhatott nekik :'(
Az a helyzet,hogy nagy változáson mentem keresztül. Már kb. 1 éve nem volt semmi gond velem,"kinőttem". De ez engem nagyon gyötör,hogy Ennyire bántottam őket,hogy így kezelem őket. Nem érdemelték meg :'( mindig a legjobbat nyújtották neke. Nagyon rossz érzés így,ezzel a hátam mögött élni. Bocsánatot KELL kérnem. Tudom. De eléggé félek belekezdeni :(
UI.: 2 éve nem ittam alkoholt,se energiaitalt. Leszoktam.
20/L
#1,#3: Köszönöm nektek! Holnap biztosan elmondom nekik.
#2: Bocs,fel se tűnt. A szüleim.
#4: Köszönöm neked is! Hát igen.. Az a baj,hogy amíg bocsánatot nem kérek,magamnak se tudok megbocsátani.
Köszönöm a hasznos válaszokat:) jól esnek :)
Beállt az energiaitaltól...
Na szaladj a templomba imádkozni gyorsan. A lelked a tét.
XD
Ha kinőtted,valószínűleg már megbocsájtottak és megkönnyebbültek.
Ez az időszak mindenkinek nehéz.Neked is.
Ezt tudják hisz ők is voltak fiatalok!
Szerintem ezek egyáltalán nem durva dolgok, sok kamasz csinál ezeknél meredekebbeket is. Szerintem nem kell bocsánatot kérned, az is elég, ha látják rajtad, hogy megváltoztál, kinőtted a lázadó kort.
Egyébként én sem tudom, hogy lehet beállni az energia italtól..A kubutól nem szoktál másnapos lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!