Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Volt már olyan anya, aki úgy...

Volt már olyan anya, aki úgy érezte, hogy feláldozta az életét a gyerekéért?

Figyelt kérdés

Tudom, kemény a kérdés, és lehet nem is kapok rá őszinte választ, mert erről senki nem beszél szívesen, de hátha.

Gondolok arra, hogy mondjuk választani kellett egy kapcsolat, egy hatalmas szerelem és a gyereke között?Van ilyen?

Nem írom le a történetem, mert megint elbőgöm magam, mint azt már órák óta teszem.

2016. okt. 16. 19:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
58%

hát ha nem érdemled meg akkor szakíts vele.

de ne kend a gyerekedre a saját hülyeséged, hogy miatta kellett szakítani mert választanod kellett.

2016. okt. 17. 14:03
 22/29 A kérdező kommentje:

Nem akarom én rákenni, pont ezt akarom elkerülni.

Valahogy mindig azt hittem, hogy akinek van gyereke, nem talál társat.

Ugye eddig csak az volt, hogy oké, jön a lányom, itt alszik, itt van ameddig jól esik neki stb, játszanak, kirándulunk.De ha nem 70%-ban lesz itt, hanem szinte 95-ben, akkor is fog ez működni?Ugye erről eddig nem beszéltünk, mert az apja mostanában kattant be.

Semmit nem erőltetek, egyszerűen jó érzés, de egyben ijesztő, hogy valaki életemben először így kiáll mellettem, és elfogad.

Mondom, eddig zömében ketten voltunk párommal, mostantól viszont nagyon úgy fest, hogy máshogy lesznek a dolgok.

2016. okt. 17. 14:18
 23/29 anonim ***** válasza:
49%

"Valahogy mindig azt hittem, hogy akinek van gyereke, nem talál társat."

ja hogy ez a tévhit az oka az egésznek.

Érdemes lenne átnézned valami statisztikát, hány ilyen család van.

2016. okt. 17. 14:28
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Komolyan kérlek, hogy ne generálj ott problémát, ahol nincs, mert csak a saját életedet teszed tönkre!

Amikor a barátoddal megismerkedtél, gondolom nem titkoltad el, hogy van egy gyereked és - láss csodát! - mégis kellettél, illetve kellettetek neki.

Azóta is szépen kijön a kislánnyal, szereti is, ezt az is bizonyítja, hogy a gyerek is szereti, pedig egy gyereket nem lehet ilyen téren becsapni.

Az apja nem követ el semmi eget rengető disznóságot a gyerekkel, a fejlődésére nem káros a személyisége, ezt a gyerek iskolai eredményei és mentális egészsége bizonyítja, holott ZÖMÉBEN AZ APJÁVAL VOLT, ahogy írtad, te meg kettesben a pároddal.

Hogy nem olyan ruhát ad rá, ami neked tetszene?

Istenem, hát férfiből van, ráadásul a gyereked azokban érzi jól magát!

Kocsma:

Alkoholista a férjed, vagy csak +38 fokban megiszik egy hideg sört, vagy ebéd után egy fröccsöt?

Mert nagyon nem mindegy!

A gyerek étkezése:

Erről elsősorban beszélgess el a lányoddal, hogy ne kérjen ilyesmiket az apjától, mert az apa, hogy kedvében járjon, teljesíti ezt a kívánságát és ha legközelebb megtudod, akkor így lesz, meg úgy lesz, te tudod mivel lehet hatni rá.

Egyidejűleg az apával is beszélj erről!

Ezek nem olyan dolgok, amikért bármilyen szerv megvonná az apa láthatását.

Mellesleg férfiak 2-3-4 gyerekkel is bevállalnak nőket, de csak abban az esetben, ha azok a teljesen felesleges álproblémájukkal, indokolatlan hisztijükkel nem teszik pokollá az életüket.

Mert ha elhagy, akkor ezért fog elhagyni, nem a gyereked miatt, ezt nem ártana megjegyezned!

2016. okt. 17. 14:28
 25/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm #24

Igazad van, én csinálok a semmiből problémát.Az apját alkholistának nem mondanám, de van amikor látszik rajta.Ez nem dühítene, ha a gyereket nem vinné be a kocsmába.

Ez, hogy hol itt van, hol az apjánál, sajnos a munka miatt így tudtuk összehozni.

Igen, így ismert meg a párom, tudta hogy van egy gyerekem.Azt nem tudtuk persze előre, hogy ebből ekkora szerelem lesz, és közben így változnak a dolgok.

Az a baj, hogy két háztartást nem tudok fenntartani, a gyerek apja hatalmas házban lakik, nincs energiám még azt is takarítani, ő meg nem a rend mintaképe.De imádja a lányát, csak na, mégsem olyan a háztartásban mint egy nő.(amúgy tökéletesen főz)

A munkaidő miatt jó lenne ha fenntartható lenne ez az állapot ami eddig volt, legalább addig, míg egyedül nem járhat suliba a lányom.Én is segítettem sokat az exemnek ha épp úgy kellett mennie dolgozni, hogy nem tudta volna vinni/hozni oviba anno, de ez fordítva is így van.

Megfogadom a tanácsod, és ami NEM probléma, abból NEM csinálok azt.

2016. okt. 17. 15:34
 26/29 anonim ***** válasza:
83%
Már miért kéne a volt férjed háztartását is rendben tartanod? A párod sem örülne neki.. Majd ő is talál magának, új asszonyt.
2016. okt. 18. 14:29
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
A párja talál új asszonyt?
2016. okt. 18. 15:05
 28/29 A kérdező kommentje:
Dehogy talál...pont ez a baj.Nem hajlandó ismerkedni, meg is mondta, "mindig rád fogok várni!"
2016. okt. 18. 16:18
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
Hozd össze a volt férjeddel, s várjanak egymásra.
2016. okt. 18. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!