Volt már olyan anya, aki úgy érezte, hogy feláldozta az életét a gyerekéért?
Tudom, kemény a kérdés, és lehet nem is kapok rá őszinte választ, mert erről senki nem beszél szívesen, de hátha.
Gondolok arra, hogy mondjuk választani kellett egy kapcsolat, egy hatalmas szerelem és a gyereke között?Van ilyen?
Nem írom le a történetem, mert megint elbőgöm magam, mint azt már órák óta teszem.
vannak áldozattípusú emberek akik szeretik azt éreztetni a környezetükkel, hogy feláldozták értük magukat, majd ezzel próbálják zsarolni őket s így csikarni ki belőlük olyasmit amiért nem akarják cserébe azt megadni amiért megkapnák rendben.
ez valójában burkolt hatalmaskodás, kontroll mások felett.
személyiségzavarra utal.
egészséges ember ilyenkor újra családot alapít a gyerek számára és megsem fordul az eszében semminek a feláldozása.
Alkalmatlan mert rahagy a gyerekre dolgokat ?? Te bolond vagy
Ettol semki nem alkalmatlan
Pont a kenyszeres neveles gyart eletkeptelen gyereket.
Oriasi problema a gyerek mast vesz fel draaama
Én nem látok itt - rajtad kívül - problémát.
Foglaljuk össze:
A 7 éves lányod szereti az apját, de el akarod tiltani tőle, mert nem akarta megenni az apjánál az ebédet és más ruhát akart felvenni, mint amit te odakészítettél.
A 7 éves lányod szereti a barátodat, az is őt, de szakítani akarsz vele, a lányodra való hivatkozással.
Mindeközben mártírnak állítod be magad, aki a gyerekéért feláldozza az életét.
Ezeket írtad, vagy nem ezeket írtad?
Mi a fene bajod van neked?
Ne haragudj, de a legjobb tanács amit adhatok, hogy keress fel egy megfelelő orvost, mert komoly bajok vannak veled, ... részben idegileg, részben agyilag!
"nem azt veszi fel amit én kikészítek"
Sok családban van ilyen hatalmaskodás a másik felet diktáljuk milyen ruhát vehet fel. Ennek köze nincs a kérdésben leírt helyzethez hacsak az apa nem ép ezért menekült ki ebből a kapcsolatból.
Nem erről van szó!!!Egyszerűen csak besz.rtam attól, hogy valaki, vagyis a párom vállalja is teljesen a gyerekem.
Az apjával meg nem ezek a legnagyobb gondok.Képes a kocsmába bevinni a gyereket ha nála van, a ruháról meg annyit, hogy én nem engedem a szakadt, elnyűtt ruhákban való járást, holott rengeteg új van neki, csak ragaszkodik a régiekhez.Az ebéd: inkább engedi, hogy egy csomag chips legyen az ebéd, "hát gyerek még".
De sok más gond is van.
Tegnap azt mondta a párom(amúgy én költöztem hozzá, nem ő hozzám), hogy ne aggódjak, semmi baj nem lesz, nem hagyjuk elveszni a lányom.
Egyszerűen csak félek.Amikor megromlott a kapcsolatom lányom apjával, azt hittem, nekem senki nem jár, senkinek nem fogok kelleni.Egyszerűen nem tudom, hogy hogyan kellhetek egészben a gyerekemmel neki?Úgy érzem igazságtalan ez a részemről, hisz ő nem egy családot akart, hanem engem, most mégis változott a dolog.
Úgy érzem, nem érdemlek meg ennyi jót.Nagyon szeretem, de mégis megijedtem, hogy van ilyen.
De köszönök minden választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!