Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Volt már olyan anya, aki úgy...

Volt már olyan anya, aki úgy érezte, hogy feláldozta az életét a gyerekéért?

Figyelt kérdés

Tudom, kemény a kérdés, és lehet nem is kapok rá őszinte választ, mert erről senki nem beszél szívesen, de hátha.

Gondolok arra, hogy mondjuk választani kellett egy kapcsolat, egy hatalmas szerelem és a gyereke között?Van ilyen?

Nem írom le a történetem, mert megint elbőgöm magam, mint azt már órák óta teszem.

2016. okt. 16. 19:31
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
90%
én értem, csak azt nem hogy mi a probléma? miért aggódsz olyanon amin nem kell? a jelenlegi párod tudta hogy van egy gyereked, ezzel együtt fogadott el, szeretik egymást a lányoddal miért kéne választanod neked???? éljetek boldogan hármasban... ennyi... én is 2. házasságomban élek, ráadásul egy sérült gyermeket hoztam magammal a 2. házasságba.. eszembe nem jutott ilyenen agyalni amin te agyalsz...
2016. okt. 16. 22:52
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

vannak áldozattípusú emberek akik szeretik azt éreztetni a környezetükkel, hogy feláldozták értük magukat, majd ezzel próbálják zsarolni őket s így csikarni ki belőlük olyasmit amiért nem akarják cserébe azt megadni amiért megkapnák rendben.

ez valójában burkolt hatalmaskodás, kontroll mások felett.

személyiségzavarra utal.

egészséges ember ilyenkor újra családot alapít a gyerek számára és megsem fordul az eszében semminek a feláldozása.

2016. okt. 17. 00:44
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokat értek a leírásodból... De látom nem vagyok egyedül... A tróger apukát elhagytad jött egy szerelem, aki jól meg van a lányoddal, aki most hiszti korszakát éli és természetes hogy a tróger mindent megengedő apjához húz jobban... De nem értem miért kéne választanod bárki közül is ? Kivéve, ha neked is tróger hiányzik, és rávered a lányodra az egész hisztit, na akkor már érthető.. és nem is akkora szerelem az új pasi, csak segít a szarban és a madarakba könnyű belekapaszkodni.
2016. okt. 17. 08:38
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Alkalmatlan mert rahagy a gyerekre dolgokat ?? Te bolond vagy

Ettol semki nem alkalmatlan

Pont a kenyszeres neveles gyart eletkeptelen gyereket.

Oriasi problema a gyerek mast vesz fel draaama

2016. okt. 17. 09:11
 15/29 anonim ***** válasza:
89%
Ne haragudj, de én nem látok akkora tragédiát. A gyerek és az új párod bírják egymást. Miért kellene a kettő közül választani? Gyerek többet van nálatok, az apjávaé leülsz beszélgetni, hogy mit és hogy kellene csinálni a gyerekkel, de nem tiltod tőle akkor sem, ha linkebb, max. kevesebbszer találkozik vele. A párod ne basáskodjon a gyerek felett, nevelésben, ha nálatok van, övé az utolsó és ennyi. Nem kell közöttük választani... vagyis nem kell azt hinni, hogy az az igazi választás, ha egyiknek behódolsz, a másikat meg kizárod az életedből.
2016. okt. 17. 10:27
 16/29 anonim ***** válasza:
73%
én már most tudom hogy ha lesz valamennyire fel fogom áldozni, mert a munkám mérgező vegyületekkel jár így egy időre majd fel kell függesztenem a dolgot, de a te eseted semmiképp sem áldozat, hisz a párod nem akar elhagyni sőőőt támogat, csak drámázol...
2016. okt. 17. 10:29
 17/29 anonim ***** válasza:
95%

Én nem látok itt - rajtad kívül - problémát.

Foglaljuk össze:

A 7 éves lányod szereti az apját, de el akarod tiltani tőle, mert nem akarta megenni az apjánál az ebédet és más ruhát akart felvenni, mint amit te odakészítettél.

A 7 éves lányod szereti a barátodat, az is őt, de szakítani akarsz vele, a lányodra való hivatkozással.

Mindeközben mártírnak állítod be magad, aki a gyerekéért feláldozza az életét.

Ezeket írtad, vagy nem ezeket írtad?

Mi a fene bajod van neked?

Ne haragudj, de a legjobb tanács amit adhatok, hogy keress fel egy megfelelő orvost, mert komoly bajok vannak veled, ... részben idegileg, részben agyilag!

2016. okt. 17. 11:51
 18/29 anonim ***** válasza:
68%

"nem azt veszi fel amit én kikészítek"

Sok családban van ilyen hatalmaskodás a másik felet diktáljuk milyen ruhát vehet fel. Ennek köze nincs a kérdésben leírt helyzethez hacsak az apa nem ép ezért menekült ki ebből a kapcsolatból.

2016. okt. 17. 12:26
 19/29 anonim válasza:
90%
Akkor mi a tökömnek szült gyereket, ha neki csak teher az egész nevelés meg minden?
2016. okt. 17. 13:13
 20/29 A kérdező kommentje:

Nem erről van szó!!!Egyszerűen csak besz.rtam attól, hogy valaki, vagyis a párom vállalja is teljesen a gyerekem.

Az apjával meg nem ezek a legnagyobb gondok.Képes a kocsmába bevinni a gyereket ha nála van, a ruháról meg annyit, hogy én nem engedem a szakadt, elnyűtt ruhákban való járást, holott rengeteg új van neki, csak ragaszkodik a régiekhez.Az ebéd: inkább engedi, hogy egy csomag chips legyen az ebéd, "hát gyerek még".

De sok más gond is van.

Tegnap azt mondta a párom(amúgy én költöztem hozzá, nem ő hozzám), hogy ne aggódjak, semmi baj nem lesz, nem hagyjuk elveszni a lányom.

Egyszerűen csak félek.Amikor megromlott a kapcsolatom lányom apjával, azt hittem, nekem senki nem jár, senkinek nem fogok kelleni.Egyszerűen nem tudom, hogy hogyan kellhetek egészben a gyerekemmel neki?Úgy érzem igazságtalan ez a részemről, hisz ő nem egy családot akart, hanem engem, most mégis változott a dolog.

Úgy érzem, nem érdemlek meg ennyi jót.Nagyon szeretem, de mégis megijedtem, hogy van ilyen.

De köszönök minden választ.

2016. okt. 17. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!