Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Volt már olyan anya, aki úgy...

Volt már olyan anya, aki úgy érezte, hogy feláldozta az életét a gyerekéért?

Figyelt kérdés

Tudom, kemény a kérdés, és lehet nem is kapok rá őszinte választ, mert erről senki nem beszél szívesen, de hátha.

Gondolok arra, hogy mondjuk választani kellett egy kapcsolat, egy hatalmas szerelem és a gyereke között?Van ilyen?

Nem írom le a történetem, mert megint elbőgöm magam, mint azt már órák óta teszem.

2016. okt. 16. 19:31
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
11%
Sok anyának maradt ott a férje a háborúban, de nem ment újra férjhez. De nem érezte azt, hogy ezzel feláldozza az életét. A gyereke volt a fontosabb egy esetleg rosszul sikerülő házasságnál.
2016. okt. 16. 19:38
 2/29 anonim ***** válasza:
80%
Gyenge személyiség elhitetheti ezt magával, de a leírt választási helyzet hamis, mert nem két teljesen hasonló közül kellene választani. Ráadásul senki nem kéri egy anyától, hogy "áldozatot" hozzon a gyerekéért.
2016. okt. 16. 19:40
 3/29 anonim ***** válasza:
62%
Minden második kb.
2016. okt. 16. 20:37
 4/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ.

Biztos van középút, csak meg kell találni.

2016. okt. 16. 20:55
 5/29 anonim ***** válasza:
54%
Én nem. Elváltam de lett új párom olyan igazi szerelem de mivel imádják a gyerekeim és ő is őket így nem kellett választanom. De elismerem hogy nagyon szorult helyzetben lettem volna ha nem lettek volna szimpik egymásnak.
2016. okt. 16. 20:56
 6/29 A kérdező kommentje:

Szóval, szétmentünk a gyerekem apjával, 7 éves a lányom.Én több mint egy éve új kapcsolatban élek, nem ez miatt ment tönkre exemmel, évekig haldoklott a kapcsolat.

Én ideköltöztem, a lányom oltári hisztiket csapott, hogy neki apa is kell.Ok, egy utca van köztünk.Hol az apjánál volt, hol nálunk, így egyeztünk meg.Párom és lányom nagyon jól kijön, de most az a szitu, hogy az apja alkalmatlan a gyereknevelésre, ugyanis lassan már egy macskát nem bíznék rá.Azon buktam ma ki totál, hogy félek teljes egészében elszedni az apjától, nem is akarom.Párom vigasztalt ma, hogy minden rendben lesz, egyszerűen csak nincs pofám úgy elfogadtatni vele a lányom, hogy nem az övé.Tudom, hogy nem hagyna magamra a sz.rban, de attól tartok, választanom kell.Élek ketten valahol a kislányommal, és életem első őszinte szerelmét feladom, vagy valahogy megküzdünk a helyzettel.

Ne haragudjatok hogy ilyen zagyvásra sikerült, de ma kibuktam.Nem voltam még ilyen helyzetben.32 éves vagyok

2016. okt. 16. 21:14
 7/29 A kérdező kommentje:

Ha választanom kell, akkor a gyerekem.De nekem is egy életem van, szeretném ha lenne megoldás.Mert ugye más konkrétan nevelni egy gyereket, mint az, hogy heti 3-4 alkalommal itt van, itt alszik, játszanak együtt.

Azt sem akarom, hogy évek múlva esetleg a lányom hibáztassam véletlenül is.

2016. okt. 16. 21:19
 8/29 A kérdező kommentje:

Nem is volt semmi gond az apjával.Most bolondult meg, mindent ráhagy a gyerekre, ha nem akar ebédelni, akkor nem kell, nem azt veszi fel amit én kikészítek stb.Egyszerűen ma sokalltam be.

Az osztály egyik legjobbja a lányom, mondják hogy vidám, kiegyensúlyozott.

Az anyja lesz egy idegroncs.

2016. okt. 16. 21:30
 9/29 anonim ***** válasza:
87%

En ezt nem ertem. Elvaltal es a lanyoddal elsz es az uj pasi van nalatok heti 3-4 napot? Es az uj pasi jol kijon a gyerekkel.

Es akkor most mi a baj az igazi apaval? Es miert kene valasztani a gyerek es az uj pasi kozott? Es miert kene teljesen elszakitani a gyereket az edesapjatol?

2016. okt. 16. 22:14
 10/29 anonim ***** válasza:
86%
En sem ertelek...a leirasodbol nekem annyi jott le,hogy ahol nincs probléma,gyartasz magadnak...
2016. okt. 16. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!