Én nagyon sajnálom ezt a kislányt, ahogyan a többi kisgyereket. Meg felnőtteket is persze.
Ám ezeknek a gyerekeknek például meg sem szabadott volna születniük. Ilyen helyre normális ember nem csinál gyereket.
Fel nem fogom, mi jár az ilyenek fejében. Aztán meg csak szenvednek szerencsétlenek és menekülnek és a nyugati országok szarba se veszik az életüket. Merthogy biztos vannak terroristák is köztük.
30 tévedsz - nem akarnak védekezni. Ott a sok gyerek az elvárás társadalom szempontjából is. Ez nagyjából egész Ázsia és Afrika - nem csak a muszlim vallásúak. Kína büntette a 2 gyereket - kijátszották és nem is vezetett jóra.
Most már értem miért vannak még mindig orbánék hatalmon....Mert ti mindig azt támogatjátok ami helytelen.Igazatrok van, mindenki szüljön, amennyit lehet!
2016. okt. 6. 17:30
34/43 anonim válasza:
33-as fogd már fel, hogy nem ezen fog múlni, hogy mi itt pampogunk! Nagyon nagy a baj- mérhetetlen a túlnépesedés és a szegény, nyomorultak közt- és itt a 2. népvándorlás.
Közmunkára kellene kötelezni a szülőket kiskorú veszélyeztetéséért.
Amúgy meg nem oltásokra lenne szükség, hanem fogamzásgátlásra a világ szegényebb felében. De az nem üzlet.
2016. okt. 7. 16:14
36/43 anonim válasza:
nekem végül is mindegy, mire a sok purdé felnő, én már nem leszek, nem veszi el senki a munkámat, nem rabolnak ki :)
2016. okt. 7. 18:39
37/43 anonim válasza:
" fogamzásgátlásra a világ szegényebb felében"
Sokadszorra: NEM FOGADJÁK EL!!!! Nem fogamzásgátlanak.
Ahogy a hagyományőrző cigányoknál, az afrikai. ázsiai szegényeknél az megy: az asszonynak a termékenységét bizonyítani kell. Valamint azért is születik sok gyerek, mert az a tudat is megmaradt: egy részük elvész kicsi korában.
Ahogy nálunk is 100-200 évvel ezelőtt szinte minden családban volt ilyen veszteség.
A világ egyik legnagyobb problémájáról beszélünk - a túlnépesedés amely exponenciálisan nő a szegénység körében.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!