Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek azokról,...

Mi a véleményetek azokról, akik ilyen helyekre vállalnak gyereket?

Figyelt kérdés

[link]

Én nagyon sajnálom ezt a kislányt, ahogyan a többi kisgyereket. Meg felnőtteket is persze.

Ám ezeknek a gyerekeknek például meg sem szabadott volna születniük. Ilyen helyre normális ember nem csinál gyereket.

Fel nem fogom, mi jár az ilyenek fejében. Aztán meg csak szenvednek szerencsétlenek és menekülnek és a nyugati országok szarba se veszik az életüket. Merthogy biztos vannak terroristák is köztük.

2016. okt. 6. 01:07
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
17%
30 tévedsz - nem akarnak védekezni. Ott a sok gyerek az elvárás társadalom szempontjából is. Ez nagyjából egész Ázsia és Afrika - nem csak a muszlim vallásúak. Kína büntette a 2 gyereket - kijátszották és nem is vezetett jóra.
2016. okt. 6. 17:24
 32/43 anonim ***** válasza:
27%

A népesség alkulása a Földön:

[link]

2016. okt. 6. 17:29
 33/43 anonim ***** válasza:
31%
Most már értem miért vannak még mindig orbánék hatalmon....Mert ti mindig azt támogatjátok ami helytelen.Igazatrok van, mindenki szüljön, amennyit lehet!
2016. okt. 6. 17:30
 34/43 anonim ***** válasza:
34%

33-as fogd már fel, hogy nem ezen fog múlni, hogy mi itt pampogunk! Nagyon nagy a baj- mérhetetlen a túlnépesedés és a szegény, nyomorultak közt- és itt a 2. népvándorlás.

[link]

exponenciálisan nő a föld népessége

[link]

2016. okt. 6. 18:12
 35/43 anonim ***** válasza:
28%

Közmunkára kellene kötelezni a szülőket kiskorú veszélyeztetéséért.

Amúgy meg nem oltásokra lenne szükség, hanem fogamzásgátlásra a világ szegényebb felében. De az nem üzlet.

2016. okt. 7. 16:14
 36/43 anonim ***** válasza:
20%
nekem végül is mindegy, mire a sok purdé felnő, én már nem leszek, nem veszi el senki a munkámat, nem rabolnak ki :)
2016. okt. 7. 18:39
 37/43 anonim ***** válasza:
71%

" fogamzásgátlásra a világ szegényebb felében"

Sokadszorra: NEM FOGADJÁK EL!!!! Nem fogamzásgátlanak.

Ahogy a hagyományőrző cigányoknál, az afrikai. ázsiai szegényeknél az megy: az asszonynak a termékenységét bizonyítani kell. Valamint azért is születik sok gyerek, mert az a tudat is megmaradt: egy részük elvész kicsi korában.

Ahogy nálunk is 100-200 évvel ezelőtt szinte minden családban volt ilyen veszteség.

A világ egyik legnagyobb problémájáról beszélünk - a túlnépesedés amely exponenciálisan nő a szegénység körében.

[link]

Az alábbi bemutatót érdemes végiglépegetni, 2000 éve még félmilliárd ma hét és félmilliárd a Föld lakossága.

[link]

2016. okt. 7. 20:10
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
A lány 7 éves. A polgárháború előszele 5 éve látszik, Aleppót 4 éve foglalták el. Honnan kellett volna ezt a szülőknek előre tudni?
2016. okt. 8. 17:28
 39/43 anonim ***** válasza:
17%
... testvérei meg 6; 5; 4; 3; 2; 1 évesek....
2016. okt. 8. 17:44
 40/43 A kérdező kommentje:
Még olyat is olvastam, hogy 1930-ban volt kemény 2 milliárd ember a Földön. Nah ez a durva.
2016. okt. 8. 18:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!