Egyes emberek tényleg azért vállalnak gyereket, hogy életük végéig ők rendelkezhessenek fölötte?
Első elég furán gondolkodik. Persze, biztonságban akarják tudni a gyereküket, de a 23 éves gyerek már bőven felnőttnek számít, alapvetően tud magára vigyázni.
A kérdésre válaszolva igen, vannak ilyen emberek. Pont ma gondolkodtam az egyik kérdésen, ahol anyuka kitagadta a lányát, mert a történet szerint nem a Pétert választotta, akit ő gondolt a lánya mellé, hanem egy másik pasit.
"mert tanulok, nincs miből és nincs hova elköltöznöm."
Akkor te meg gyerek vagy, ezert kezelnek gyerekkent.
Azert vagy gyerek mert meg mindig a szzuleidtol fuggsz. Ok tartanak el, ok tesznek kajat a tanyerodra, ok biztositjak a tetot a fejed fole.
A szuleidnek meg egyaltalan nem volt alkalmuk megtapasztalni azt hogy felnott lennel, mert pontosan ugyanazt csinalod amit 10 eve amikor csak 14 eves voltal. Ezert ok is pont ugyanazt csinaljak. Nem ertem a problemadat.
Koltozz el, allj a sajat labadra, garantalom hogy anyad nem fog hivogatni hogy hol vagy ejfelkor. Mert nem is fog tudni rola.
Oké, értem.
Akkor annyit mondok, állj a sarkadra. Nem hiszem el, hogy ennyire gyerekként kezeljenek egy 23 évest. Valamiért úgy érzik, hogy megtehetik és megis teszik. Egyszerűen megmondanám nekik, hogy felnőtt nő vagyok és ne hívogassanak, ha valami baj van én hívom majd őket és nem venném fel a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!