Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyes emberek tényleg azért...

Egyes emberek tényleg azért vállalnak gyereket, hogy életük végéig ők rendelkezhessenek fölötte?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm 23 éves. Kapott egy ösztöndíjat Spanyolországba és az anyja nem akarja elengedni. Mert az messze van, fél év nagyon hosszú idő, elrabolják és különben is mi lesz vele nélküle. De az én anyám is szokott hasonló dolgokat csinálni, pl. szintén ennyi idősen ha havonta 1-2-szer elmegyek szórakozni valahova és nem vagyok még otthon éjfélkor, egyfolytában hívogat, hogy hol vagyok már és amúgy is minek kell eljárogatni mindig (sosem akartam minden hétvégén menni egyáltalán) az éjszakába. És ahogy olvasom itt a kérdéseket meg hozzászólásokat, itt is bőven előfordul, hogy a felnőtt gyereküket akarják korlátozni a szülők. De miért? Azért szülnek gyereket, hogy utána legyen kit irányítani és ők alakíthassák ki valakinek az egész életét?
2015. dec. 15. 15:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%
Azért szülnek az ilyenek hogy idős korukban legyen aki ganyézzik alóluk, legalább is ők ezt gondolják, aztán persze elég sokszor pofára esnek az ilyenek.
2015. dec. 15. 15:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Hidd el nekem, nem rosszindulatból csinálják ezt. Ha majd neked is lesz gyereked, meglátod, hogy még akkor is aggódni fogsz érte, amikor már 40 lesz. Egy szülőnek az a dolga, hogy szeresse és támogassa a gyerekét, és hát nyilván félti is. Egy SMS-t azért nem lenne nagy fáradtság írni, ha később érsz haza, igaz? :) Ennyit azért megtehetnél azért, hogy szegény anyád ne izgulja magát halálra.
2015. dec. 15. 15:42
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

23 év még messze nem az "életük vége" kategória.

Amint felnőtt leszel, nem csak jogilag, hanem a saját lábadra állsz, nem fognak nyaggatni.

(Az éjfélkori hívogatás viszont valóban erős túlzás 18 felett.)

2015. dec. 15. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!