Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám 7éve halt meg. Nem...

Anyukám 7éve halt meg. Nem birom feldolgozni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

18éves lány vagyol,és az évek múlásával egyre rosszabb a helyzet. Rettenetes módon hiányzik.

Pluszba rátesz erre a szörnyű mostoha anyám jellem/viselkedése.

Valaki hasonló helyzetben van?

Ti mit tennétek?

2016. okt. 4. 20:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%
Ha ennyi év után is, a szakemberek is pszichológust javasolnának, illetve ha rossz a családi körülményed, akkor költözz el koliba, vagy albiba ha már dolgozol, mert az sem segít, de sose férfi karjába menekülj azért, hogy elmehess otthonról, mert pokollá teszed saját életed ha olyan férfihoz mész hozzá később akihez csak menekültél. Mert ha már együtt laksz valakivel, jön a gyerek, stb... szóval érted....
2016. okt. 4. 20:33
 2/21 anonim ***** válasza:
66%

No, azért egy szerelem segíthet! Valójában az a megoldás, hiszen hiányzik valaki, aki teljes szívével szeret, vigyáz rád. Nem kell a férfiak elől menekülni, csak meg kell nézni, kinek adod a bizalmadat. Pszichológus is segíthet, de ahhoz sok pénz kell. De egy barát is jó, akinek elsírhatod a bánatodat.

Apukáddal beszélhetnél a nevelőanyád viselkedéséről. Mit csinál, miket mond?

2016. okt. 4. 20:48
 3/21 anonim ***** válasza:
64%

Egyetértek az előzővel. :)

Egyébként hogy viselkedik a mostohaanyád, amivel ennyire kiakaszt?

2016. okt. 4. 20:49
 4/21 anonim ***** válasza:
94%
Első vagyok. Tényleg nem okoskodni akarok, de ha ilyen rég óta nem tudja megbeszélni senkivel, akkor egy korabeli még ha van barinője is az mitől tudna neki olyan hiteles választ adni, amit eddig nem tett meg? Illetve egy hozzátartozó sosem hiteles személy ha tanácsot kell adnia főleg, ha nem is kérik, és ha kéri is, úgyis azt nézi, mivel nem bántja meg a másikat. Ez pszichológia egyébként. Szóval én dokit javasolnék ahogy írtam is.
2016. okt. 4. 20:59
 5/21 A kérdező kommentje:

Hát valamiért kipécézet magának

Mindem kis aprosagért 20percig papol nekem

Nem viccelek

Közlöm vele hogy jolvan rendben megérttem

"Dehogy is értetted meg, te csak egy kis felelőten élősködő pióca vagy ebben a házban"

Szóval gondolhatjátok

2016. okt. 4. 21:02
 6/21 anonim ***** válasza:
51%

Pedig szerintem is inkább egy stabil barátra van nagyobb szüksége, minthogy még szakemberek is körbeugrálják és azzal is kötelező köröket kelljen futnia.

Kérdező, apukád nincs, vagy vele nem tudsz beszélni?

2016. okt. 4. 21:06
 7/21 anonim ***** válasza:
Most ezen nem lehet mit tenni akkor. Ha faterod sem érti meg akkor nincs mit mondani erre. Mi nem tudhatjuk mi van a mostohád szemében, de valszeg ez az ösztönös nem vér szerinti dolog lehet. Sajnos ezen nem tudsz tenni , hanem minél előbb elmenni onnan. Mert amit a doki javítana rajtad ő visszaránt lelkileg otthol. Szóval elég gáz.
 8/21 A kérdező kommentje:

Még a dolog után közvetlen eljárta beszélgetésekre, de nem tudtam megnyílni

Az emberekkel bizalmatlan vagyok

Az apámmal nem olyan szoros a kapcsolatom

Vannak barátaim

De egyikkel sem tudnám megbeszélni

Főleg hogy nyílván nem értenék meg mert nem élték át

9/21 anonim ***** válasza:
Apukád mit szól ehhez? Ő segíthet neked ebben a helyzetben.
2016. okt. 4. 21:07
 10/21 A kérdező kommentje:

Vele nem lehet róla beszélni

Sosem hozza szóba

És ha én teszem akkor vagy meg se hallja vagy tereli a témát

Elég empátiátlan

2016. okt. 4. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!