Egyik percről a másikra kiborultak. Hogyan vessek véget a folytonos veszekedésnek?
Az elmúlt pár hónapban sokat gondolkoztam, hogy mit változtassak magamon. Mindenek előtt a hajammal kezdtem. Szüleimnek is elmeséltem az ötletem és ők - idézem - csak annyit mondtak, hogy nekik mindegy, azt csinálok a saját hajammal amit akarok, ha a saját pénzemből csinálom.
Nos. Magamról azért mégsem szeretnék képet felrakni ide úgyhogy csak így mutatom meg. Valami ilyesmi lett:
Erre szüleim teljesen kiakadtak, mert szerintük ez túl lányos (bár nem tudom mi benne a lányos) és egész nap azt hallgatom, hogy mekkora hülyeséget csináltam stbstbstb. Míg az összes haveromnak akit kérdeztem tetszett. Szóval nem az hogy rosszul áll, csak szerintem nem erre számítottak. Amikor nekik meséltem erről akkor még nem voltam teljesen biztos, hogy mit szeretnék, csak hogy a hajamat szeretném megváltoztatni. De most ebből ilyen tragédiát csinálni? :D
Ja igen és 18 éves fiú vagyok.
"Ehhez a hajhoz kell egy ilyen férfias arc is, különben csak nevetséges..."
KÜLÖNBEN??? MINDIG!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!