Lelkileg összeomlottam?

Figyelt kérdés

Olyan problémám lenne hogy édesapám négy hónapja halt meg, kórházban volt majdnem egy hónapig, láttam ahogy leépül, utolsó nap még eltudtam tőle búcsúzni de valahogy ez sem segít. Látom magam elött azt a három hetet amin keresztül ment, és néha úgy érzem bele tudnék őrülni a fájdalomba. Néha vannak jó napjaim néha meg még várom is haza, de már nem tudom mit csináljak. Másik problémám hogy van egy tündéri 20 hónapos kislányom és egy szerető férjem de én olyan gondban vagyok bármennyire akarok boldog lenni nincsenek érzelmeim. Ma is pl: baba látogatóba voltunk élek-halok a gyerekekért de meg tudtam volna bolondulni mert nem éreztem semmi melegséget boldogságot, és az a baj hogy a jövőre nézve is mintha remény veszett lennék, eddig olyan nagy álmaim voltak most meg mintha minden eluszott volna, és olyan mintha ebbe örülnék bele mert ez nem én vagyok. Nem tudom már mit csináljak?!

27/N

2016. okt. 3. 19:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Holnap megyek pszichológushoz remélem tud segiteni
2016. okt. 4. 12:05
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nagypapám halt meg 1 hónapja a kórházban úgy, hogy egy csúnya vita miatt nem beszéltünk majd' 1 évig. Elbúcsúzni sem tudtam, mert amíg ő a kórházban volt, én a világ másik felén tartózkodtam.

Akkor nagyon rossz volt. Most már jobb. Ahogy telnek a napok, mindig egy kicsit könnyebb. Neked muszáj felállnod a gyerek miatt, ő nem tehet semmiről, az életnek tovább KELL mennie. Meg magad miatt is muszáj minèl gyorsabban feldolgozni a tragédiát, azzal senkin nem segítesz és semmin nem változtatsz ha magadba roskadsz.

2016. okt. 4. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!