Elmennétek a meleg fiatok esküvőjére külföldre?
"Ezt értem, és nagyon remélem, hogy ez fel sem merül az ilyen "párokban". De ettől még alkalmatlannak tartom őket a normális családmodell átadására - mivel nem normális a családmodelljük. De természetesen elfogadom, hogy még a gorillák is képesek lennének felnevelni egy emberi csecsemőt, mégsem jutna egy épeszű ember eszébe rájuk bízni ezt a feladatot. Minden gyereknek emberi joga lenne megkapni az esélyt, hogy normális családban nőhessen fel. Persze tisztában vagyok azzal, hogy sokszor a hetero házasságok is elromlanak, de ettől még az egyenlő esélyt meg kéne kapniuk a piciknek. Ha megnézed a mai világot, ennek a nagy elfogadásnak az lett az eredménye, hogy manapság már divat melegnek lenni, és aki idegenkedik pl az anális közösüléstől, az egyenesen maradi. A tizenéves gyerekek pedig teljesen normálisnak tartják, hogy saját neműekkel smároljanak, hogy megtudják kik ők, és kihez vonzódnak... Én nem gondolom, hogy ez normális dolog. Persze nem érzek arra sem késztetést, hogy üldözzék a melegeket, vagy bántsák őket, csak tartsák meg maguknak ezt az infót. Én sem vonulok fel évente tangában, bizarr szexuális segédeszközökkel, vagy bibliát lóbálva, hogy a saját szexuális szokásaim hirdessem a világnak.
És úgy gondolom, hogy ha két ember tudja magáról, hogy el fognak válni, vagy eleve nem tudnak egészséges családmodellt adni a gyermekeiknek, akkor roppant önzőek, ha pusztán a saját vágyaik kiélése miatt mégis tudatosan belekényszerítenek egy gyermeket egy ilyen élethelyzetbe."
Az első két mondatot elég volt elolvasni a fröcsögésedből hogy lássam mekkora baromságokat hordasz itt össze.
1. Nem te fogod eldönteni, hogy ki alkalmas és ki nem a "normális családmodellre".
2. Szánalmas ezzel a "mai világ" "divat melegnek" lenni lózungokkal dobálozni. Azt sem tudod miről beszélsz.
3. Te pedig fogadd el, hogy a normális emberek nem úgy gondolkodnak mint te és igyál egy sört inkább.
Én mindenképpen elmennék, ha a fiamról lenne szó, nem számítana, hogy meleg. Ez a normális szülői hozzáállás.
"Ezt értem, és nagyon remélem, hogy ez fel sem merül az ilyen "párokban". De ettől még alkalmatlannak tartom őket a normális családmodell átadására - mivel nem normális a családmodelljük"
És mi a "normális családmodell? Csak a férfi-nő felállás? szerintem meg tök mindegy hogy heterok, vagy meleg akik gyereket nevelnek, amíg szeretik azt a kicsit. Láttam én "normális" családot - többek között a vér szerinti apám miatt nekem is volt benne részem- amit egy gyereknek se kívánnék. Mert nálunk, és körülöttem a mai napig sok családban az a normális, hogy apu elissza a keresetét, utána hazamegy, és megveri anyut, mert annak volt pofája sör helyett kenyeret venni a gyereknek....
Szóvak szerintem tök mindegy a pár szexuális beállítottsága amíg szeretetben, normálisan nevelik a gyereket. Mert hetero pártól is sok rosszat kaphat, meg vehet át egy gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!