Elmennétek a meleg fiatok esküvőjére külföldre?
Persze, hogy igen ! :)
Te is menj el,ha eltudsz..
Elmennék, mivel az én gyermekem, akármilyen is.
Más kérdés, hogy nem értem, hogy miért ennyire divatos manapság ez a perverzió. Én személy szerint nagyon beteg dolognak tartom, de nem érdekel addig, amíg nem próbálják lenyomni a torkomon, hogy ez teljesen normális állapot, mert nem az. De felőlem csinálják, amíg nem ártanak vele másoknak. De azt már nem tudom tolerálni, ha egy ártatlan gyereket is belerángatnak egy ilyen "családba" - ilyenkor hova tűnik a gyermekvédelem? :(
Ezt értem, és nagyon remélem, hogy ez fel sem merül az ilyen "párokban". De ettől még alkalmatlannak tartom őket a normális családmodell átadására - mivel nem normális a családmodelljük. De természetesen elfogadom, hogy még a gorillák is képesek lennének felnevelni egy emberi csecsemőt, mégsem jutna egy épeszű ember eszébe rájuk bízni ezt a feladatot. Minden gyereknek emberi joga lenne megkapni az esélyt, hogy normális családban nőhessen fel. Persze tisztában vagyok azzal, hogy sokszor a hetero házasságok is elromlanak, de ettől még az egyenlő esélyt meg kéne kapniuk a piciknek. Ha megnézed a mai világot, ennek a nagy elfogadásnak az lett az eredménye, hogy manapság már divat melegnek lenni, és aki idegenkedik pl az anális közösüléstől, az egyenesen maradi. A tizenéves gyerekek pedig teljesen normálisnak tartják, hogy saját neműekkel smároljanak, hogy megtudják kik ők, és kihez vonzódnak... Én nem gondolom, hogy ez normális dolog. Persze nem érzek arra sem késztetést, hogy üldözzék a melegeket, vagy bántsák őket, csak tartsák meg maguknak ezt az infót. Én sem vonulok fel évente tangában, bizarr szexuális segédeszközökkel, vagy bibliát lóbálva, hogy a saját szexuális szokásaim hirdessem a világnak.
És úgy gondolom, hogy ha két ember tudja magáról, hogy el fognak válni, vagy eleve nem tudnak egészséges családmodellt adni a gyermekeiknek, akkor roppant önzőek, ha pusztán a saját vágyaik kiélése miatt mégis tudatosan belekényszerítenek egy gyermeket egy ilyen élethelyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!