Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmennétek a meleg fiatok...

Elmennétek a meleg fiatok esküvőjére külföldre?

Figyelt kérdés
2016. okt. 3. 18:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
9%
Nekem az ilyen nem volna a fiam
2016. okt. 21. 17:13
 52/62 anonim ***** válasza:
72%

Persze, hogy igen ! :)

Te is menj el,ha eltudsz..

2016. okt. 21. 19:04
 53/62 anonim ***** válasza:
78%
Elég valószínű.
2016. okt. 21. 19:20
 54/62 anonim ***** válasza:
10%
Nem.
2016. dec. 3. 12:44
 55/62 anonim ***** válasza:
94%
el. mindenképpen el
2016. dec. 3. 14:40
 56/62 anonim ***** válasza:
77%
51: Annyira kíváncsi lennék, az ilyen véleménnyel élő ember tisztában van vele, hogy ha valaki, akkor a szülő az, aki tehet arról, hogy a gyereke milyen? Mivel ez genetika. Még mindig több közöd van hozzá, hogy ő meleg, mint neki magának. Feltűnt?
2016. dec. 3. 14:42
 57/62 anonim ***** válasza:
62%
Igen, elmennék. Épp elég bántás érheti az életben, az a legkevesebb, hogy támogatom és mellette állok egy ilyen fontos eseményen. Az én gyerekem, akár nővel, akár férfival bújik esténként ágyba.
2016. dec. 3. 15:49
 58/62 anonim ***** válasza:
7%

Elmennék, mivel az én gyermekem, akármilyen is.

Más kérdés, hogy nem értem, hogy miért ennyire divatos manapság ez a perverzió. Én személy szerint nagyon beteg dolognak tartom, de nem érdekel addig, amíg nem próbálják lenyomni a torkomon, hogy ez teljesen normális állapot, mert nem az. De felőlem csinálják, amíg nem ártanak vele másoknak. De azt már nem tudom tolerálni, ha egy ártatlan gyereket is belerángatnak egy ilyen "családba" - ilyenkor hova tűnik a gyermekvédelem? :(

2016. dec. 3. 17:31
 59/62 anonim ***** válasza:
51%
Utolsó. Ha te mondjuk nem szereted a babgulyást,és a mákos tésztát imádod,viszont mindkettő van a hűtőben és a szüleid a gulyást szeretik,akkor sem azt fogod enni amit nem szeretsz hanem lehetőséged van a másikra is. Kétlem,hogy a meleg párok arra tanítanák a gyereküket,hogy csak a punci vagy csak a kuki a jó. majd eldönti ha felnő. de ettől nem lesz meleg..nem csak ezt látja,vannak nagyszülei,iskolás társai,családi barátok,egyéb "normális" párok is körülötte. sőt,ők vannak többen,minden nap fog heteró emberekkel és családokkal is találkozni.
2016. dec. 3. 19:18
 60/62 anonim ***** válasza:
0%

Ezt értem, és nagyon remélem, hogy ez fel sem merül az ilyen "párokban". De ettől még alkalmatlannak tartom őket a normális családmodell átadására - mivel nem normális a családmodelljük. De természetesen elfogadom, hogy még a gorillák is képesek lennének felnevelni egy emberi csecsemőt, mégsem jutna egy épeszű ember eszébe rájuk bízni ezt a feladatot. Minden gyereknek emberi joga lenne megkapni az esélyt, hogy normális családban nőhessen fel. Persze tisztában vagyok azzal, hogy sokszor a hetero házasságok is elromlanak, de ettől még az egyenlő esélyt meg kéne kapniuk a piciknek. Ha megnézed a mai világot, ennek a nagy elfogadásnak az lett az eredménye, hogy manapság már divat melegnek lenni, és aki idegenkedik pl az anális közösüléstől, az egyenesen maradi. A tizenéves gyerekek pedig teljesen normálisnak tartják, hogy saját neműekkel smároljanak, hogy megtudják kik ők, és kihez vonzódnak... Én nem gondolom, hogy ez normális dolog. Persze nem érzek arra sem késztetést, hogy üldözzék a melegeket, vagy bántsák őket, csak tartsák meg maguknak ezt az infót. Én sem vonulok fel évente tangában, bizarr szexuális segédeszközökkel, vagy bibliát lóbálva, hogy a saját szexuális szokásaim hirdessem a világnak.

És úgy gondolom, hogy ha két ember tudja magáról, hogy el fognak válni, vagy eleve nem tudnak egészséges családmodellt adni a gyermekeiknek, akkor roppant önzőek, ha pusztán a saját vágyaik kiélése miatt mégis tudatosan belekényszerítenek egy gyermeket egy ilyen élethelyzetbe.

2016. dec. 4. 00:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!