(Meleg kérdés) Ti elmennétek így egy randira, beszélgetésre?
Bejön egy idősebb forma k.b 15 évvel idősebb nálam.
Beszélgettem vele és azt mondta ,h kedves vagyok meg minden ,de ő inkább a saját korosztályán belül keresgél,de egy kávéra össze futhatunk.
Ez most ilyen kegyelem találkozó lenne ?
Dobj egy csontot a kutyának?
Van ennek így értelme?
Nekem 10 ből 8,9 es figura szóval az esetem eléggé,de ha csak nem akart megbántani alapon vagy azért mert megiszunk valamit még nem dől össze a világ alapon találkozik velem az nem gáz? Mert szerintem kicsit az szerintetek?
Van ennek így értelme?
Mert én úgy érzem ,h nekem bejönne személyesen nagyon is..De én lehet ,h túl fiatal vagyok még neki vagy annyira nem vagyok az esete stb...
2. Ez kizárt értelmek okos férfinak tűnik.
Szerintem csak szimplán nem mondta meg ,h nem vagyok az esete ennyi nem akart megbántani és úgy gondolja ha nagyon nem is jövök be neki egy pár órás találkozóba még nem hal bele,de ez csak az én véleményem.
Ráadásul magyarul k.b annyit tud ,h szia szép napot.
Angolul beszélgetek vele.
Spanyol származású férfi.
Nekem is a 4-es verziója jutott eszembe először.
valószinű nem akar járni, de egy kávé ereje alatt kideríti, hogy akar-e szexelni veled.
Legalább őszinte és nem hülyít.
Én mindenképpen elmennék a helyedben. Ha mást nem lesz egy normális barátod. Többet ér mint egy esetleges alkalmi szex.
És még az is benne van a pakliban, hogy összejössz életed szerelmével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!